VIDEO ⟩ Tallinna tänavail roose jaganud Justin Leo: loodame pakkuda naeratusi ka edaspidi!

Elu24
Copy
Justin Leo käis meelelahutajatega lilli jagamas.
Justin Leo käis meelelahutajatega lilli jagamas. Foto: Justin Leo Instagram

Austraalia täkk Justin McNairn haaras kaasa omaloodud firma meelelahutajad ja asus Tallinna tänavail kollaseid roose jagama. Kollased roosid sümboliseerivad teadupärast sõprust, ustavust ja vabadust. 

Justin McNairn rääkis Elu24-le, kuidas selline mõte tekkis ja millised olid inimeste esmased reaktsioonid. «Mulle meeldib alati oma sõudel selliseid väikeseid, kuid sümboolseid žeste teha. Mõtlesin, et võiks ju minna ka linna peale ja inimestel tuju tõsta,» jutustas ta. 

«Ma näen seda oma klientide pealt, kui õnnelikud nad on, ja ma teadsin, et mul pole selle mõtte käiku laskmisest mitte midagi kaotada,» sõnas ta. Justini sõnul on striptiisil ja meelelahutusel Eestis pisut halb maine, kuid ta loodab, et ehk aitas see väike üllatus pisut esmamuljet muuta. «Costanymen tunneb uhkust selle üle, et me oleme professionaalsed, kuid samas lõbusad, nii et see žest kirjeldas meid täiuslikult,» lausus Austraaliast pärit meelelahutaja. 

«Tagasiside oli ilus – seda on näha ka inimeste säravatest naeratustest,» rõõmustas Justin. Külastati kaht kõige populaarsemat kanti Tallinnas – Noblessnerit ja Telliskivi. Justiniga olid kaasas meelelahutajad Eric ja Rasmus. 

«Oleme tõeliselt tänulikud kõigile, kes meid sel teekonnal toetavad. Me loodame pakkuda naeratusi ka edaspidi,» kirjutas Justin video all. Armsad hetked filmis üles RenataKnows. Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles