PILDID ⟩ Jälle paparatsodele vahele jäänud Jennifer Lopez ja Ben Affleck räägivad juba pulmadest

Elu24
Copy
Ben Affleck ja Jennifer Lopez 2003. aastal. Tänavu suvel sai endistest kallimatest uuesti paar.
Ben Affleck ja Jennifer Lopez 2003. aastal. Tänavu suvel sai endistest kallimatest uuesti paar. Foto: MIKE BLAKE/SCANPIX

Kunagise staarpaari armastus on tõeliselt õide puhkenud. Nüüd taas paparatsodele vahele jäänud Jennifer Lopez ja Ben Affleck räägivad juba pulmadest. 

Jennifer Lopez (51) ja Ben Affleck (48) nautisid nädalavahetusel aega New Yorgi mereäärses kuurordis The Hamptons. Ümbruskonda jalutama läinud paar jäi taas kord vahele ka paparatsodele.

Pildid üksteise lähedust nautivast paarist ilmusid meediasse vahetult pärast seda, kui nende suhte ümber hakkasid liiklema ka pulmajutud.

Allikas tunnistas ajakirjale OK!, et Affleck ei lase seekord Lopezi käest ja ta ei taha naist uuesti kaotada, vahendab The Sun. «See uus suhe on teoreetiliselt ainult mõnenädalane, kuid tegelikult jätkavad nad sealt, kus nad pooleli jätsid,» sõnas allikas.

Lopez ja Affleck kohtusid 2002. aastal ning astusid suhtesse 2003. aastal. Kiiresti sai neist üks Hollywoodi armastatumaid paare, kelle hüüdnimeks sai Bennifer. Toona paar ka kihlus, kuid nad lõpetasid oma suhte 2004. aastal kõigest paar päeva enne pulmi. Aasta hiljem olid mõlemad juba abielus, Lopez abiellus laulja Marc Anthonyga ja Affleck näitleja Jennifer Garneriga. 

Nüüd on paar taas koos ja allika sõnul plaanib Affleck peagi naise kätt paluda. «Ben tahab pikalt kestnud armastusele anda uue võimaluse ja plaanib laulja sünnipäeval Lopezi naiseks paluda,» ütles allikas. Lopez tähistab oma 52. sünnipäeva 24. juulil. 

Enne suhte soojendamist oli Lopez kihlatud Alex Rodriqueziga, kellest laulja selle aasta aprillis lahku läks. Pärast suhte purunemist on Lopez otsimas uut kodu Los Angeleses, et olla lähemal Affleckile ja kaugemal Miamist, mis meenutab talle Rodriguezt, vahendab The Sun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles