VIDEO ⟩ Måneskin andis Eurovisiooni õhtujuhile avameelse intervjuu: kuulsusega on olnud raske harjuda

Elu24
Copy
Maneskin.
Maneskin. Foto: Youtube/Nikketutorials

Eurovisiooni õhtujuht ja juutuuber NikkieTutorials kutsus külla Eurovisiooni võitjad Måneskini bändist. Bändi solisti Damianoga vesteldi eraelulistel teemadel, elust peale võitu ja inspiratsiooniallikatest. Lisaks kõigele sai mees vinge meigi. 

Nikkie de Jager meenutas Eurovisiooni lauluvõistlust, kus kaks Måneskini bändi liiget suudlesid. Ta tänas neid julguse eest, et nad olid nii avameelsed ega kartnud jääda iseendaks ka ühel maailma kõige suuremal laval. Juutuuberi sõnul on saanud Måneskini kollektiivist noortele suur eeskuju. «Me arvame, et see on kahtlemata suur asi, sest ei ole kerge olla eeskuju või muuta midagi. Me oleme loomulikud ja jääme iseendaks. Meie sõnum ongi, et on täiesti okei olla sina ise,» sõnas bassimängija Victoria. 

Bändi liikmed tõdesid, et rohke poolehoiu kõrval peavad nad toime tulema ka pahameele ja negatiivsusega. «Mida kuulsam sa oled, seda suurema pahameele osaks sa saad. See on osa sellest mängust,» tõdes laulja Damiano, kelle õlul lasus peale Eurovisiooni ka mõnuainete tarvitamise kahtlustus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles