Lastel pole aias tegevust? Need kaks e-poodi toovad Sinuni parimad lahendused!

Copy
Foto: Shutterstock

Ilusad ja sooja ilmad on käes, mis lausa kutsuvad lapsi õue lustima, kuid millega tegeleda või kus ja kuidas seigelda? Need e-poed aitavad selle mure lahendada ning lastel jagub edaspidi hoovis tegevust varahommikust hilisõhtuni.

Trips-Traps-Trull – arendavad mänguasjad ja õppemängud muudavad suve seikluseks

Kõige parem mäng on mäng, mis on samaaegselt lõbus ja õpetlik! Mänguasjapood Trips-Traps-Trull just sellist tootevalikut pakub. Ettevõte on tegelenud mänguasjade müügiga enam kui 6 aastat ning lisaks sellele, et sel toredal kauplusel on e-pood, on sel olemas ka päris pood Tartu Lõunakeskuses, kus kõigil huvilistel on võimalus päriselt asju näha ja puutuda.

Foto: Tripstrapstrull.ee

Poe sortimendis on käesoleval ajal 1800 erinevat arendavat mänguasja ja mängu ning asjad, mis leiavad koha selle (e-)poe sortimendis, peavad olema lastele ohutud ja turvalised, harivad, atraktiivsed ja vastupidavad, keskkonnahoidlikult ja eetiliselt valmistatud. Just sel põhjusel on valdavalt (e-)poe tootevalikus olevate mänguasjade valmistamisel kasutatud puitu või teisi naturaalseid materjale ning nende viimistlemisel on kasutatud ainult veepõhiseid, mittetoksilisi värve ja lakke.

Mänguasjad ja nende elemendid, mida ei saa oma kuju või funktsionaalsuse tõttu valmistada puidust, on tehtud mittelooduslikest, BPA-, lateksi- ja ftalaatidevabadest, sageli taaskasutatud materjalidest. Näiteks Belgia kvaliteetmänguasjade tootja QUUT tugevast taaskasutatavast plastist innovaatilise disainiga liivamänguasjadel on mitmeid erinevaid funktsioone, need on vastupidavad temperatuuridele ning sobivad mängimiseks nii liiva kui lumega! Ent praeguste palavate rannailmade korral on need saanud paljude lemmikuks just rannaliivas mängimisel. Tasub märkida, et ka need tooted ei sisalda BPA-d, lateksit ega ftalaate ja on lastele ohutud kasutada ning neid on ühtlasi väga lihtne puhastada. Sooduskoodiga “SUVI” kõik QUUT liivakasti- ja rannamänguasjad -15% täishinnast kuni 31.07.21.

Lisaks ärge unustage palava ilmaga õue ja randa mängima minnes veepudelit kaasa võtta! Trips-Traps-Trull on mõelnud ka sellele ja pakub mõnusaid ning stiilseid veepudeleid ja snäkikarpe. Vaata lisaks SIIT!

Ent läbi aja ja nii ka sel aastal on selle poe õuemänguasjadest ülipopulaarsed olnud kahtlemata erinevad aiatööriistad väikesele aednikule ning tasakaalu- ja jooksurattad. Loomulikult on ka iga-aastaseks hitiks erineva suuruses seebimullitajad ja tuulelohed! Nende asjade riiuleid ei jõua poodnike sõnul nii kiirelt täitagi, kui need juba jälle tühjaks ostetakse!

Samuti on käesoleval aastal kujunenud kuumaks kaubaks klassikalised lauamängud, mille kujundus on kohandatud õuemängudele sobivaks. Tegemist on suuremas formaadis kaardi-, täringu ja muude lauamängudega nagu doomino, jenga, neli ühte ritta jt.

Vaata e-poe valikut ning telli juba täna! Ennelõunal tehtud e-poe tellimused saadetakse välja samal päeval, pärastlõunal tehtud tellimused hiljemalt järgmisel hommikul eeldusel, et tellitud toode on laos olemas. Kui soov on mänguasju oma silmaga üle vaadata, tasub külastada Trips-Traps-Trulli poodi Tartu Lõunakeskuses, mis on avatud iga päev 10.00-21.00!

Väärt mänguasju pole ühel lapsel kunagi liiga palju ning just sel põhjusel on ettevõtte jätkuv eesmärk toetada laste arengut, pakkudes selleks harivaid mängu- ja õppevahendeid ning olla lapsevanematele hea teeninduse, huvitava ja kvaliteetse tootevalikuga turvaline ning usaldusväärne ostukoht!

blank

Õuemängude e-pood – lai valik mänge igale vanusele ning kiire tarne vaid paari päevaga!

Ouemangud.ee sai alguse 2013. aastal ning on loogiline jätk brändile Dada FUN, millega tehti algust juba 2005.a, kui Tartu linnavalitsus korraldas Tartuteemalise meenevõistluse ning Dada Tartu doominod seal väga edukaks osutusid. Dada Fun tegutseb endiselt ning peamiseks suunaks on pakkuda lastele ja noortele lauamänge, tegevusraamatuid ja tegevuskaarte, millest ehk populaarseim on tänaseks „100 tegevust lapsele reisi ajal“.

Foto: Ouemangud.ee

Ent õuemängude e-poe abil laiendati 8 aastat tagasi mängude sortimenti ja kasutuskohta veelgi. Valikus on palju mänge, mida saab kasutada värskes õhus, kuid samas on paljud neist ka sellised, mida on võimalik halva ilma korral mängida toas mõne lauamängu asemel.

Kõige populaarsemad e-poe tooted läbi aja on olnud näiteks rõnga täpsusvise, purkide täpsusvise, keksukumm, diabolo, laste purgivise ja hüpperakett. Hüpperakett on nimelt üks väga huvitav mäng, millest ei ütle sageli ära ka isad. Tegemist on pimedas helendavate rakettidega, mis töötavad suruõhul ja mille abil saab rakette lennuta kuni 30 m kõrgusele! See on vaatemäng ja põnevus üheskoos!

Kuid, et ka keha saaks piisavalt tegevust, soovitab e-pood sel aastal oma ostukorvi lisada näiteks erinevaid lauatennisevõrke ja komplekte. Näiteks kokku-lahtikäiv lauatennisevõrk GA386 on mugavalt ja lihtsasti lauale kinnitatav ning sobib peaaegu iga lauaga. Valikus on nii reketitega kui reketiteta komplekt. Ning nendele, kel lauatennisevõrk juba kodus olemas, kuid tarvikud vanad või puudu, saavad endale soetada ka lihtsalt lauatennise komplekti kahele, kuhu kuulub 2 reketit 1,5 mm svammitugevdusega ning 3 palli.

Pere väiksematele lastele, kuid miks mitte ka suurematele ja lausa emadele-isadele, sobib mõnusaks meelelahutuseks linnu täpsusviske mäng, kus puidust linde on võimalik sööta kaladega ehk kalakestega rõngad tuleb visata lindudele ümber kaela. Selle mänguga saab korraldada erinevaid võistlusi, et välja selgitada pere osavaim.

Õuemängude e-poe valik on lai ning tooted postitatakse kiiresti nii, et juba paari päevaga võib lõbu alata. Vaata kindlasti, mida põnevat pood veel pakub, sest valikus on nii osavusmänge, täpsusmänge kui sportlikku tegevust nõudvaid mänge, mis sobivad mängimiseks üksi, kahekesi või lausa terve perega. Kasuta ka sooduskoodi PM20, mis annab 20% soodustust täishinnaga toodetelt kuni 31.07!

Copy
Tagasi üles