VIDEO ⟩ Reisisaatest osa võtnud ja Zevakini videosse sattunud Noa: esimesel päeval läksime reisikaaslasega riidu!

Elu24
Copy
Noa reisisaates "Vali mind".
Noa reisisaates "Vali mind". Foto: Youtube/Andrei Zevakin

Aastaid tagasi osales Noa reisisaates «Vali mind», kus tal õnnestus võita koos ühe saateosalisest kaunitariga reis Egiptusesse. Kõik ei läinud Noa sõnul aga sugugi plaanipäraselt – esimesel päeval mindi tülli ja ta pole reisist saati naisega suhelnud. 

Instagrami loos meenutas Noa aastatetaguseid aegu. Mehe postitust jagas Instagramis ka Andrei Zevakin, kes eile telesaatest reaktsioonivideo postitas. «Kümme aastat tagasi, olles 18-aastane, viskas mulle sõber MSN Messengeri lingi koos lausega, et «kle lähme tasuta reisile?». Mõtlesin endamisi, miks ka mitte. Teeme veits nalja pluss saame tasuta reisudele,» kirjutas Noa. 

Noal oli seljataga öötöö, mistõttu magas noormees ka võttepäeval sisse. Varahommikul helisenud telefonitoru otsas oli toimetaja, kelle kõne peale ta stuudiosse kimas. «Olin ka päeva esimene õnnelik, seega kui need teised end Aramisest «julgeks jõid», mõtlesin, et ma ei taha «ootan sõpra» vms tüüp olla, ma lähen ikka kainena telekasse,» jätkas Noa. 

Kolmest ümbrikust tõmbas Noa välja selle kõige magusama – reisi Egiptusesse. Teises kahes ümbrikus oli reis Iisraeli ja suusakuurordisse Otepääle. Peale kaht kuud ootamist jõudis kätte ka päev, kui sai reisile minna. «Esimesel päeval läksime reisikaaslasega riidu ja ülejäänud kuus päeva tšillis kumbki omaette. Sain päev läbi ujuda, võrku mängida ja puhata, kuna too aeg olin ma kool/trenn/töö graafikus üpris läbi põlemas. Nädalane reis kulus omaette marjaks,» tõdes mees. 

Noa sõnul pole nad reisikaaslasega peale ühist puhkust kordagi trehvanud, kuid mees usub, et tal läheb hästi. «Nüüd, 9,5 aastat hiljem võluti Margna arhiivist saatuslik saade välja ja @andreizevakin reageeris sellele täna. Ausalt öeldes ei teadnud, mida oodata, aga pigem sain kaasa irnuda, sest huumorit tehti maitsekalt ja egas 18-aastane mina polnud ka lihtne mees,» tunnistas ta. 

Video pakkus Zevakinile ja Robinile palju nalja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles