VIDEO ⟩ Marco Tasasel valmis hullumeelne musavideo: oh vagiina, oh vagiina! (1)

Elu24
Copy
Marco Tasane uues muusikavideos. Kuvatõmmis videost.
Marco Tasane uues muusikavideos. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/Eret Kuusk

Eesti multitalent ja strippar Marco Tasane avaldas täna uue singli, mis kannab nime «Vagiina». 

«Kuna eelmine aasta oli mul lugu «Fallos», siis tegin nüüd ka kelmika loo «Vagiina»,» rääkis Marco Tasane Elu24-le. Muusikavideos kasutatud kommid sai Marco kingiks tuttavalt. «Vagiinakujulised ehk MarCcocolate,» sõnas laulja. 

Osatäitjate leidmisega Marcol raskusi pole ja igas muusikavideos teevad kaasa üha värvikamad tegelased. «Osatäitjad leian lihtsalt... osad kleebivad ise külge, osadele kirjutan. Diana Klas on mul suisa ju sõber ja Julia Karhu ka, kes on sekspomm,» rääkis Marco. Videos näeb tõesti ka tuntud näitlejat Diana Klasi, kes on olnud kümnetes teatrirollides ja keda palju mäletavad «Kodu keset linna» aegadest.

Muusika autor on Liisa Tulvik ja muidugi tulid loo sõnad ei kelleltki teiselt, kui Marco Tasaselt. Video autor on režissöör Eret Kuusk

Videos nositakse usinalt šokolaadist tehtud vagiinasid ja tehakse muid siivutuid asju. «Ja valmis ta saigi! Meie uus suvine videoteos. Aitäh, kogu töökas kollektiiv! Oli huvitav,» kirjutas Marco Facebookis. 

Kuigi Marco astub üles pigem eksklusiivsetel erapidudel, siis võib teda sel suvel näha ka mujal. «Esinen rohkem ikka erapidudel nii kaks kuni kolm korda nädalas, aga avalikult ilmselt reedel Valga klubis YES ja 23. juunil Saaremaal Piidivabrikus,» jutustas ta. 

Video võeti linti Tartus, Tallinnas ja Kuressaares. Vaata meeleolukat videot allpool!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles