LÕBUS VIDEO ⟩ Koeraga suusatanud Kelly Sildaru õppis ära uue triki: ma tegin ära!

Elu24
Copy
Kelly Sildaru Kiraga. Elu24 kollaaž.
Kelly Sildaru Kiraga. Elu24 kollaaž. Foto: Juri Kont/erakogu

Vigursuusataja ja maailmameister Kelly Sildaru (19) põrutas Levile, et peale vigastusest taastumist taas treenida ja suusad soojaks saada. 

Levil oli ilm superhea, mis tegi Kelly Sildarul tuju vaid heaks. «Täna on mega-mega ilus ilm! Kevadine suusatamine on üks mu lemmikuid!» rääkis Kelly Youtube'i videos. Muidugi võeti suusareisile kaasa ka Kelly imearmas koer Kira

Koeraga testiti ka mäel sõitu nõnda, et koer oli rihma otsas ja jooksis kõrval. Vinge! «Me lähme gondliga üles, mis peaks ka Kirale meeldima, sest talle meeldib olla kõrgel ja aknast alla vaadata. Jooksmine meeldib talle ka, eriti mäest alla, ja muidugi lumi,» lausus Kelly. Kuigi Kira õige pisut kartis, läks sõit siiski libedalt.

«Kiral on spetsiaalne varustus. Samamoodi on minul spetsiaalne vöö ja rihm selle jaoks. Üritame vähemalt korra temaga veotrennis käia! Üle nelja kilomeetri tavaliselt ei tee, pigem lühemaid distantse,» jutustas vigursuusataja.

Peale koeraga suusatamist üritati ära õppida ka uus suusatrikk. «Ma ei saanud õhus mitte midagi aru, mis toimub! Aga ma tegin ära!» rõõmustas Kelly. «Mu päev on nüüd väga tore ja tehtud!» teatas ta peale triki proovimist. 

Lisaks uudistati enne lahkumist ka põhjapõtru, et saada toredaid pilte. «Loomad mulle väga meeldivad, nagu te teate juba!» sõnas vigursuusataja. Kelly tegi põhjapõdrafarmis ka mitmeid kauneid jäädvustusi, millest üks jõudis ka neiu Instagrami.

 «Ma olen ilusti oma vigastusest taastunud ning sain jälle välismaale lumele treenima minna. Nagu ka eelmistel aastatel sõitsime autoga Põhja-Soome Levile, kus oli veel üpris palju lund ning ka treeningtingimused oli head,» tõdes neiu. Kuna reisima mindi autoga, siis võeti kaasa ka Kira. «Sellised reisid on mu lemmikud, siis ma ei hakka teda taga igatsema ja tekib tunne, nagu kodu oleks minuga reisil kaasas,» kirjutas Kelly video all. 

Nüüdseks on vigursuusataja juba mõnda aega kodus ja eksamid on seljataga, kuid meenutusi saab vaadata allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles