VIDEO ⟩ Grünthal lajatas Ligile: las ma peksan segast, aga mida sina peksad seal kraanikausi juures? (6)

Elu24
Copy
Kalle Grünthal. Kuvatõmmis videost.
Kalle Grünthal. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube

EKRE poliitik Kalle Grünthal lajatas 9. juuni istungil Jürgen Ligile varasemate sõnavõttude eest ja olukord riigikogus kiskus päris inetuks. 

Kalle Grünthalil oli riigikogu istungil kolleegile üht-teist öelda: «Kuna Jürgen Ligi kasutas siin praegu väljendit, et Kalle Grünthal ajab siin midagi suust välja. Tähendab, ma pole küll midagi suust välja ajanud, aga see on tema arusaam asjast. Siis ma pean tuletama Jürgen Ligile meelde ka seda, et Kuma raadios sa ütlesid, et Grünthal peksab segast. Ma isegi olen sellega nõus, Jürgen, las ma peksan segast, aga mida sina peksad seal kuradi kraanikausi juures?»

Grünthal viitas sellega aprilli lõpul aset leidnud kentsakale vahejuhtumile, millest kirjutasime rohkem siin: USKUMATU 〉 Kas Jürgen Ligi jäi tähtsal videokoosolekul poolpalja ahtriga vahele? Veebikaamera apsakaid on juhtunud varemgi, näiteks siis, kui Tarmo Kruusimäe istungi ajal voodis suitsu tegi ja muusikat kuulas – loe rohkem SIIT

Teravad sõnavõtud ei ole riigikogus midagi uut. 31. mai istungil nimetas EKRE esimees Mart Helme Kaja Kallast «ülbeks nähvitsaks». 

Vaata videot allpool!

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles