Arne Niit: kavatsen elada kõrge eani

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arne Niit
Arne Niit Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Moeguru Arne Niit propageerib lisaks moeloomisele ka tervislikke eluviise ning kavatseb elada kõrge eani.

Moelooja kinnitusel köidab teda sport, kirjutab Kroonika.

«Ma olen sportlik ja tervete eluviisidega inimene ning propageerin terveid eluviise. Ma ei suitseta ja olen täiskarsklane. Soovitan kõigile sedasama. Ma kavatsen kõrge eani elada,» lausus Niit. 

Ta jätkas, et talle meeldib spinningus  käija ja jõusaali kasutab mõõdukalt.

«Teen hea meelega erinevat stepp-aeroobikat, tantsulist trenni. Aga ma unistan surfamisest! Kuigi ma ei ole ekstreemsportlane, tundub see alla mulle põnev,» lisas moekunstnik. 

Mehe sõnul vaimustub ta iga päev millestki. Tema viimase aja sügavaimaks elamuseks oli KUMU kunstimuuseumis nähtud film «Salajane Lagerfeld», mis rääkis moeloojast Karl Lagerfeldist.

Niit lisas, et üks õige disainer peab  ennast korda tegema igal hommikul. 

«Igal hommikul peab mõtlema kas või seda, kuidas juukseid kammida, milliseid ehteid aksessuaaridena lisada. Iga päev on millegi uue otsimine ja tõeliselt loominguline inimene selle nüansi ja idee ka leiab. Alati millegi uue otsimine hoiab värskena ja on ääretult oluline,» sõnas moekunstnik.

Aarne Niit arvas, et elu on ilus ja elu on suur võimalus. 

«Igaühel on võimalik elada õnnelikku elu. Peab olema positiivne ja tuleb leida enda jaoks positiivsed tegevused. Iga inimene saab olla edukas ka kõige lihtsamat tööd tehes, kui ta teeb seda hästi ja kirega,» selgitas Niit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles