VIDEO ⟩ Sünnipäevalaps Heti Tulve viskus spagaati ja vihtus jahi peal tantsu, nagu homset ei oleks

Elu24
Copy
Heti Tulve jahi peal tantsu vihtumas ja trikitamas. Kuvatõmmis videost, Elu24 kollaaž.
Heti Tulve jahi peal tantsu vihtumas ja trikitamas. Kuvatõmmis videost, Elu24 kollaaž. Foto: Heti Tulve/Instagram

Inglismaal elav seltskonnadaam Heti Tulve trikitab taas, viskudes spagaati ja näidates osavaid tantsuliigutusi luksusjahi peal. Ibizal tähistab ta koos kallima Kaur Kenderiga oma sünnipäeva. 

Reedel kirjutasime sellest, kuidas Heti Tulve vallatus videos bikiine välgutas. Nüüd põrutas kaunitar hoopis Hispaaniasse Ibizale, kus naudib jahi peal ilusat ilma ja helesinist merevett. Endise seltskonnastaari Instagrami loost on näha, et ka varbad said vette pistetud ja elu magusaid vilju nauditud. 

Jahi peal tantsides laskub Heti uskumatu kergusega korduvalt spagaati. Taustal mängib Chris Isaaki 1989. aasta hittlugu «Wicked Game». 

«Esimest korda 20 aastat tagasi Ibizale tulek oli armastus esimesest silmapilgust,» kirjutas Heti postituses. Endi sõnul teeb muusika ja tantsimine teda väga õnnelikuks ning Ibizal on peetud ka mitu sünnipäeva. «Kuid täna mõistsin, et sünnipäeva tähendus pole mitte pidu vanusenumbri suurenemise tähistamiseks,» jätkas Heti. Seltskonnadaami sõnul võiks sünnpäeva tähistades pidada silmas, et elu elatakse julgelt ja endaks jäädes, mis tagab, et järgmine teekond õpetab olema veel parem versioon endast. 

Vaata videot ja jäädvustust koos kallimaga allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles