FOTOD ⟩ Tagasi pildil? Mallukas põrutas kallimaga romantilisele minipuhkusele

Elu24
Copy
Blogija Mallukas ehk Mallu Mariann Treimann.
Blogija Mallukas ehk Mallu Mariann Treimann. Foto: Madis Veltman / Postimees

Eesti loetuima blogi autor ja kolme lapse ema Mariann Treimann ehk Mallukas leidis endale aprillikuu alguses uue kallima. Mai keskel teatas Mallukas, et on otsustanud suhte Geridiga pausile panna. Tundub, et tänaseks on kõik kenasti korda saanud, kuna noored põrutasid käsikäes mõnusat spaapuhkust veetma.

Mariann Treimann selgitas suhte pausile panemise tagamaid maikuus oma blogis. «Noh… ma võiks öelda, et teate, koroonaaeg ja üks eneseisolatsioon ajab teist taga ja muud sellised vabandused, aga tegelikkus on see, et mulle tundus, et äkki ikka see uus suhe ei ole päris… see,» kirjutas Mariann.

«Ärge saage valesti aru, mul on väga hea meeste maitse, niikaua kuni asi puudutab hoolivaks inimeseks, heaks isaks ja toredaks kaaslaseks olemist. Aga nagu need viimased kuud mulle näidanud on, siis on nii pagana raske «nii vanas eas» kellegi teise iseloomuga, harjumuste ja käitumismustritega sina peale saada,» tunnistas ta ja tõdes, et noorena oli see kõik lihtsam. Blogija sõnul tekkis justkui nulliring ja üksteise kiiksude ning eripäradega lihtsalt ei suudetud ära harjuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles