PÕNEV ⟩ Laura Põldvere, Getter Jaani ja Nele-Liis Vaiksoo hakkavad juhendama muusikalilaagri noori

Elu24
Copy
Getter Jaani, Laura Põldvere ja Nele-Liis Vaiksoo
Getter Jaani, Laura Põldvere ja Nele-Liis Vaiksoo Foto: Kristiina Timmus, Mardo Männimägi

Rannapungerja muusikalaager tähistab oma 10. sünnipäeva. Tänavu aasta juhendavad noori kolm andekat lauljatari, kellelt lastel nii mõndagi õppida on. 

Ida-Viru maakonnas Rannapungerjal toimuvad taas ka sel suvel juulis ja augustis laste seas armastatud ja populaarsed muusika- ja muusikalilaagrid, seekord on juhendajateks lauljad Laura Põldvere, Getter Jaani ja Nele-Liis Vaiksoo.

Muusikalilaagris saavad muusikalimaailmast huvitatud lapsed tegeleda lavalise liikumise, lavakõne, laulmise, näitlemise ja tantsimisega. Laagri lõpus tuuakse lavale ka väike muusikal.

Muusikalaagris tegeletakse laulmise, pillimängu ja ansamblimänguga. Laagrisse on oodatud kõik muusikahuvilised lapsed ning iga laps saab laagrinädala jooksul osaks erinevatest ansamblitest ja seda just oma õpitava instrumendiga. Laagri jooksul saavad lapsed võtta ka soololaulu ja vokaalansamblitunde. Muusikalaager lõppeb suure kontserdiga, kus pilli õppivad lapsed mängivad bändis ja laululapsed astuvad üles solistidena.

«2021. aasta suvel täitub muusikalaagritel 10. tegevusaasta, nii kaua oleme ka lastele pakkunud suvist huvitegevust. Laagris on külalisõpetajateks olnud meil aastate jooksul palju tuntuid muusikuid, nagu näiteks Karl-Erik Taukar, Maria Listra, Kelli Uustani, Liisi Koikson, Jakko Maltis, Hanna-Liina Võsa, Getter Jaani, Laura Põldvere, Nele-Liis Vaiksoo jpt. Ootame väga ka sel aastal kõiki laagrisse õppima professionaalsete muusikute käe all,» rääkis muusikalaagrite korraldaja Katre Kõrts. Kõigil, kellel vähegi huvi laagrist osa saada, on avasüli oodatud registreerima muusikalaagri kodulehel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles