KLÕPS ⟩ Lenna Kuurmaa tervitab kõiki rohenäppe toreda kaadriga Setomaalt

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa.
Lenna Kuurmaa. Foto: Madis Sinivee/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Lauljatar Lenna Kuurmaa (35) kolis pisut rohkem kui aasta eest Setomaale elama ning täna jagas ta oma jälgijatega maaelust ühte väga toredat fotot.

Aastal 2012 ostis lauljatar Lenna Kuurmaa päris oma talu Setomaale, Tallinnast nelja tunni sõidu kaugusele. Kuurmaa meenutas kahe kuu eest päeva, kui ta koos perega sinna kolis. «Täna täpselt aasta aega tagasi kolisime perega Setomaale. Parim otsus,» kirjutas Lenna sotsiaalmeedias.

Täna postitas Lenna Instagrami ühe toreda pildi. «Just selliselt tantsisin täna ringi peale istutamist. Midagi väga mõnusat on taime maha istutamises, on ju, rohenäpud? Te teate millest ma räägin,» kirjeldas lauljatar oma emotsioone.

Lenna sõnul kasvab tema aiamaa iga aastaga aina suuremaks. «Sel aastal sai esimest korda maha baklažaan ja paprika. Vaarikaid sai juurde toodud. Lilledega olen olnud väga ettevaatlik, seni olen õnnestunud vaid pojengide ja tulpide ja roosidega. Sel aastal panin päevalilled, loodetavasti varsti saan teile pilti jagada suurtest kollastest õitest! Tervitused aias nokitsejatele!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles