KLÕPS ⟩ Koos peikaga murule viskunud Emily Ratajkowski pakkus fännidele palju nalja: kes küll neid pilte teeb?

Elu24
Copy
Sebastian Bear-McClard (vasakul) ja Emily Ratajkowski.
Sebastian Bear-McClard (vasakul) ja Emily Ratajkowski. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/TM/ROT/Capital Pictures/Scanpix

Maailmakuulus USA supermodell Emily Ratajkowski (29) ja Sebastian Bear-McClard said 8. märtsil lapsevanemateks. Emaks saanud modell jagab lisaks lapsepiltidele ka lõbusaid jäädvustusi ajast, kui neil veel pisipoega polnud. 

Emily Ratajkowski jagas lõbusat pilti, kus nad koos abikaasa Sebastianiga murul lesivad. Modellil on seljas punane minikleit ja paarike paistab olevat lausa seitsmendas taevas. «Olin sel pildil lapseootel, kuid ei teadnud seda veel,» kirjutas Emily. 

«Kui sa isegi siis veel ei olnud, võis see juhtuda peale selle pildi tegemist,» kirjutati kommentaariumis. «Nüüd kõik teavad, kuidas sa lapseootele jäid,» vihjas ka teine kommenteerija, et jäädvustus on üsna vallatu. «Kes küll seisis seal ja selle pildi tegi?» uuriti naerusuiselt. 

Kõhutäie naeru pakkus ka taustal seisev koer, kelle pilk on paarikesele pidama jäänud. «Selle koera nägu lihtsalt...» ja «See koer on näinud nii mõndagi,» kirjutati hellushetke jälgiva looma kohta.

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles