VIDEO ⟩ Getter Jaani vaatab tagasi superstaarisaate aegadesse: mäletate seda 16-aastast tüdrukut?

Elu24
Copy
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Madis Sinivee

Esmaspäeval teatasime, et «Eesti otsib superstaari» alustab sügisest taas TV3 ekraanidel. Rõõmustava uudise puhul jagas oma meenutusi ka Getter Jaani, kes on saatest saadud kogemuse eest väga tänulik. 

«Sees krõbiseb, krõbiseb ja natuke värisen, aga ma loodan, et kõik läheb hästi!» meenutab Getter Jaani. Lauljatar võttis «Eesti otsib superstaari» saatest osa 2009. aastal. Peale seda on saatnud teda muusikamaailmas suur edu ja vaid kaks aastat pärast saates osalemist põrutas Getter Düsseldorfi, et seal Eestit Eurovisioonil esindada. 

Esmaspäeval kirjutasime, et meeleolukas «Eesti otsib superstaari» tuleb taas ja seda juba sügisel. Loe rohkem siit: TV3 käivitas taas staariotsingu! Kes on saatejuht?

«Mäletate seda 16-aastast tüdrukut?» kirjutab Getter Facebookis ja Instagramis. «Sellest hetkest kõik alguse saigi ja oli see alles sõit,» jätkas ta. Lauljatar ei suuda senini uskuda, et endas selle julguse leidis. «Ma vahepeal siiani mõtlen, et kuidas ma üldse julgesin sinna minna, aga ma olen väga tänulik selle suure sammu eest, mille ma tegin 12 aastat tagasi, kui läksin «Eesti otsib superstaari» saatesse, ja veel tänulikum selle eest, millist teed ma nüüd käin, kuhu jõudnud olen ja mis kõik veel ees ootab!» kirjutas ta. 

«Unista alati suurelt, tee tööd enda unistuste nimel, tee seda kõike suure kire, hinge ja armastusega, ole sina ise ja julge seda näidata, sest ühtegi teist sinusugust ei ole! Ja mis veel... ole lahke ja hea südamega!» lõpetas lauljatar positiivsel noodil ja jagas aastatetagust klippi telesaatest. 

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles