Õpilasfirmana tegevust alustanud Münt toodab looduslikke hambapesutablette. Nad võitsid ka 2021. aasta «Ajujahi» konkursil. «Me tahame olla selline bränd, et kui inimene mõtleb oma vannitoa peale, siis ta mõtleb kohe Mündile. Ehk siis see ei oleks ainult hambapasta, vaid ka kõik muud asjad, mis tegelikult nii palju loodust reostavad. Vannituba kusjuures ongi peale köögi kõige suurem koht, kust inimeste kodudest reostus tuleb.»

Millised olid firma alustamisega seonduvad hirmud?

See, kas me saame hakkama ja kas see tuleb välja. Siiani on hirm, kuna me alles testime toodet, et jumala eest kellegi hambad katki ei läheks, sest hambad on inimese jaoks nii tähtis asi. Me oleme algusest peale väga hoolikad olnud sellega, et me ei paneks mingisuguseid rumalaid asju sinna sisse või, et need ei oleks kahjulikud inimesele.

Alguses oli kindlasti see, et kas me saame hakkama, sest me oleme ju nii noored. Ausaltöeldes me polekski hakkama saanud, aga need inimesed, kes on meie ümber ja kes meid aidanud on, ongi ehitanud meid sellisteks, kes me täna oleme

Kommentaarid
Copy