KLÕPS ⟩ Tulevane Briti kuningas Prints William sai kätte esimese vaktsiinisutsaka: aitäh kõige eest!

Elu24
Copy
Prints William.
Prints William. Foto: Pete Maclaine / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Prints William teatas Instagrami vahendusel, et sai oma esimese vaktsiiniannuse. Suurbritannias on vaktsineeritud suur osa elanikkonnast ja õige pea saavad inimesed, sealhulgas ka prints William, taas endise elu juurde naasta. 

Lisaks teatele, et Prints Harry sai oma esimese vaktsiinidoosi, edastas ta ka oma tänusõnad kõigile, kes vaktsineerimise sujumise eest hoolitsevad. «Teisipäeval sain oma esimese annuse vaktsiini COVID-19. Kõigile vaktsiini kasutuselevõtuga tegelevatele töötajatele - aitäh kõige eest, mida olete teinud ja jätkate,» vahendas Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna Instagrami konto. 

Suurbritanniat on saatnud vaktsineerimises suur edu. Rohkem kui 37 miljonit inimest Ühendkuningriigis on saanud vähemalt ühe koroonaviiruse vaktsiini annuse, vahendab BBC eilset statistikat. Kõige rohkem oodatakse Suurbritannias 21. juunit, sest selleks päevaks lubas peaminister Boris Johnson kaotada kõik kogunemispiirangud. Selleks päevaks on riigis planeeritud kümneid, kui mitte sadu meelelahutusüritusi, kirjutas EAS

Vaata fotot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles