FOTOD ⟩ Vene suusatähe bikiinipildid panid jälgijaid kommenteerima: liiga palju lihaseid

Elu24
Copy
Venemaa suusataja Julia Stupak tänavu MK etapil 14.märtsil Šveitsis.
Venemaa suusataja Julia Stupak tänavu MK etapil 14.märtsil Šveitsis. Foto: Gian Ehrenzeller/AP/Scanpix

Venemaa murdmaasuusastaar Julia Stupak rääkis oma kodumaa spordikanalile MatchTV negatiivsest tagasisidest, mida ta sai pärast bikiinipiltide avaldamist sotsiaalmeedias.

Suusatamise olümpia- ja maailmameistrivõistluste medaliomanik, 26-aastane Stupak ütles, et teda peetakse liiga lihaseliseks.

Venelannal on sotsiaalmeedias umbes 70 000 jälgijat ning ta on öelnud, et ei lase ennast negatiivsetest kommentaaridest heidutada. Selle asemel on ta jätkanud fotode üleslaadimist ning pildiallkirjades on ta isegi enda üle nalja visanud.

«Kõnnin peeglist mööda ja mõtlen: Julia, sa näed suurepärane välja. Nii oma peas kui kehas on mõnus olla,» ütles Stupak MatchTV-le Norra väljaande Dagbladeti andmetel.

2019–20 hooaja jättis Stupak vahele, sest sai perelisa.

«Mu keha on tugev ja ainulaadne. Praegu tunnen end selles kindlamalt. Pole vahet, kas tagumikul on tselluliiti või mitte. Olen tänulik, et keha on piisavalt tugev, et lasi mul last kanda, võita medaleid ja et taastub aeglaselt, kuid kindlalt,» kirjutas naine Instagramis.

Dagbladetile on venelanna rääkinud, et pärast rasedust pole olnud kerge, sest ta kaotas kaalust ligi 10 kilo ja pidi nägema ränka vaeva, et sportlasele vajalik jõud tagasi saada.

Stupak võitis Pyeongchangi olümpiamängudel kaks pronksmedalit, ühe sprindis ja teise 4 x 5 kilomeetri teatesõidus. MMil on ta võitnud kolm medalit teatesõitudes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles