ARMSAD PILDID ⟩ Getter Jaani tütar sai 2-aastaseks: sa oled lihtsalt nii äge tüdruk meil!

Elu24
Copy
Getter Jaani koos tütrega 2020. aasta mais avaldatud loo «Mitu mind» muusikavideos.
Getter Jaani koos tütrega 2020. aasta mais avaldatud loo «Mitu mind» muusikavideos. Foto: Kuvatõmmis muusikavideost

Laulja Getter Jaani (28) tütar Emily sai eile, 10. mail kaheaastaseks. Tütre sünnipäeva ja äsja möödunud emadepäeva puhul jagas Getter sotsiaalmeedias mitut armsat pilti endast ja tütrest.

«Eile oli pidupäev! Meie kallis kaheaastane! Sa oled lihtsalt nii äge tüdruk meil!» kirjutas laulja Getter Jaani oma kõige värskema Instagrami postituse all. Postitusse lisas Getter kolm üliarmsat pilti.

Alles hiljuti, emadepäeval jagas Getter samal päeval tehtud fotosid.

«Kallid emad, ma siiralt loodan, et teil kõikidel oli imeilus päev, täis naeru ja armastust!» soovis laulja. Getter tunnistas, et ema roll ei ole alati kõige kergem: «Ma tean väga hästi, et kõik päevad ei ole sugugi kerged ning mõni päev võib olla kohe eriti suureks väljakutseks, aga see uskumatult võimas vägi, mis meie sees on, saab hakkama kõigega! Ma imetlen meid emasid ja imetlen oma armsaid, kes hoiavad mind, on alati abiks, kui seda vajan, ning on alati olemas!»

Samuti kolmest fotost koosnevas postituses tänas Getter ka fotograafi, kes need ehedad ema ja tütre hetked jäädvustas. «Kallis Iti-Pätrik Järve, aitäh sulle, et kutsusid meid koos Emilyga kriitidega joonistama ja püüdsid kaamerasse just need ehedad hetked!»

Üks eriline tähtpäev on Getteril sel kuul veel olnud. Nimelt sai 3. mail aastaseks laulja südamlik lugu «Mitu mind», mille muusikavideos teeb kaasa ka tütar Emily.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles