VIDEO ⟩ Aina hullemaks: Tallinna ülikooli otsesaates välkus taas paljas ihu (1)

Elu24
Copy
Luna TV 23. aprilli uudistesaates jalutas ilmateate ajal kaadrisse alasti naine.
Luna TV 23. aprilli uudistesaates jalutas ilmateate ajal kaadrisse alasti naine. Foto: Kaader saatest/Luna TV

Hiljuti küttis kirgi Tallinna ülikooli uudistesaade, mille otse-eetrist jalutas läbi alasti naine. Kui üle-eelmises saates näitas paljast keha ilmateate taustale ilmunud neiu, siis seekord sai sellega hakkama ilmapoiss ise.

Loe artiklist, mida arvab tekkinud olukorrast ülikooli võrdse kohtlemise volinik!

Aprilli lõpus kirjutasime, et ülikooli telekanali Luna TV otse-eetrisse pääses klipp, mille taustalt jalutas läbi ihualasti naine. Tegemist oli igareedese uudistesaate ilmateatega, mis tekitas küsimuse, kas otselülituse ajal kaadrisse ilmunud neiu oli sinna paigutatud sihilikult.

Viimases Luna TV saates tuli skandaalne klipp taas jutuks ning selgus, et paljas ihu oli kõminat tekitanud mitte ainult laias meedias, vaid ka ülikoolis. «Meie silmis ei olnud probleemi, ei olnud seksuaalset alatooni, aga mõnele üliõpilasele oli see vastumeelne,» rääkis saatejuht Helle Rudi sellereedeses saates.

Võrdse kohtlemise volinik: paljas keha võib olla haavav

Tekkinud olukorda kommenteeris Tallinna ülikooli võrdse kohtlemise volinik Eret Talviste, kes asus uuel ametipostil tööle alles sel esmaspäeval. «Terve ülikool võib rõõmustada selle üle, et lõpuks on keegi, kes selliseid tundlikke teemasid eest veab,» kinnitas Talviste.

Loe artiklist, mida arvas volinik ülikooli saates näidatud paljast ihust, ning vaata, mida ilmapoiss sel nädalal korda saatis!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles