VIDEOINTERVJUU ⟩ Pika eetripausi katkestav raadiolegend Allan Roosileht: üritan kerget retrot teha!

, reporter/toimetaja
Copy

Üle poole aasta puhanud legendaarne DJ ja saatejuht Allan Roosileht on tagasi raadioeetris. Elu24le antud intervjuus räägib ta uuest projektist ja ka sellest, kuidas töötuna oma aega surnuks lõi.

Mullu augusti keskel kirjutasid kõik Eesti meelelahutusväljaanded, et Star FM saatejuht Roosileht väsis raadiotööst ja paneb ameti maha. Põhjus oli toona lihtne, Allanist ei saanud 15 aasta jooksul tõelist hommikuinimest.

Täna sai avalikuks uudis, et Roosileht on tagasi. Juba sel laupäeval on võimalik kõigil Raadio 2 helinupp põhja keerata, sest tunni aja jooksul hakkab sealt kostma vana head retromuusikat.

Kohtun energiast pakatava Allaniga tema lemmiksillal Kadriorus. Raadiomehele kohaselt hakkab ta hoopis mind küsimustega pommitama: «Kas sa tead, mille pärast on see Ilvese sild siin nime saanud?»

Vastan: «Ju Toomas Hendriku!»

«Ei, siin oli kunagi loomaaed, esimese puuriilvese järgi!»

Nüüd, kaheksa kuud hiljem, rõõsa ja puhanuna tunneb mees huvi taas rahvaga kontakti saamisest. «Rõõmsad kohtumised mulle meeldivad! Üritan sel päeval kerget retrot teha!»

Allan Roosileht kohtus Elu24 reporteri Kristiina Võsuga täna Kadriorus.
Allan Roosileht kohtus Elu24 reporteri Kristiina Võsuga täna Kadriorus. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp

Küsimuse peale, kui palju raadiojaam talle taskuraha tunni aja eest annab, vastab Roosileht muheledes: «Kuna sel päeval on Raadio 2 sünnipäev, siis võtan ise kingituse kaasa!»

Kuigi tegemist on ühekordse projektiga, ei välista Roosileht raadiosse naasmist.

Vaata videot ja saad täpsemalt teada, mida põnevat Roosileht meile veel rääkis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles