KLÕPS ⟩ Helen Kõpp innustab halbu sõpru kuu peale saatma: on sul selliseid s***kotte ellu vaja?

Elu24
Copy
Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Erakogu

Onlyfansitar Helen Kõpp (29) on õppinud end armastama täpselt sellisena, nagu ta on. Naine tuletab ka oma jälgijatele meelde, et nad tähistaks oma erilisust, mitte ei laseks kõrvalistel arvamustel end mõjutada.

Helen Kõpp toob praktilise näite sellest, kuidas ümbritsevad inimesed erilisust pärssida võivad ja kuidas kõigile ei saagi meeldida.

«Sul on hea sõber, kes on su eeskuju. Usaldad teda ning püüad olla talle mokkamööda. Ütleme, et talle meeldiks, kui kannad valgeid riideid. Teed seda. Kuni tuleb sulle uus sõber. Tema ütleb, et valged riided sinu seljas on koledad ning sulle sobib punane. Okei, esimese sõbra ees kannad valgeid riideid, teise ees punaseid,» kirjutab Helen.

«Tuleb kolmas sõber ja ütleb, et musta värvi riided on sobivad. Okei, teed seda kolmanda ees. Aga üks päev on sul sünnipäev ja mida pekki sa siis teed? Paned kõik erinevat värvi riided selga. Siis esimene sõber tõmbab sind eemale seltskonnast ning ütleb tõsise näoga, et punased püksid su jalas on väga rõvedad, vaheta ära. Teine sõber ütleb hetk hiljem, et must särk on okse su seljas. Kolmas sõber leiab ka privaatse hetke, et teatada sulle valge lipsu rõvedusest,» jätkab ta.

Heleni sõnul tuleb sellised sõbrad lihtsalt «pekki saata», sest ehk meeldib sulle kanda hoopis vikerkaarevärvi riided ning sa hakkad hoopis neid kandma. «Esimene sõber blokib su seepeale ära. Teine sõber sõimab su näo täis ning räägib kõigile sinust halba. Kolmas sõber püüab sind veenda edasi ikkagi musta värvi riideid kanda, väites, et sa näed pervert välja nii nagu sa oled,» lisab Helen ja soovitab panna riidevärvi asemele ükskõik millise omaduse ja lugeda lugu uuesti.

«On sul selliseid sitakotte ellu vaja?» küsib ta ja tõdeb, et sellised sõbrad teevad maha sisemisi soove, viivad alla su enesehinnangu ja juhivaid sind justkui marionetti. «Sa ei jõua eluski konsensusele endaga, sest puudub sinu isiksus,» kirjutab Helen. Naise sõnul väärivad inimesed enda ümber vaid neid inimesi, kes aktsepteerivad sind täpselt sellisena, nagu sa parasjagu oled.

«Ja sinu ellu tulevad need, kes hindavad sind. Sinu isikupära, sinu soovi kanda vikerkaarevärvi, sinu vajadust olla palju üksi või soovi perekond luua. Ükskõik mida, nad on alati su kõrval,» mõtiskles Helen.

«Abielus esimesest silmapilgust» tuntuks saanud Helen ei jaganud endast loomulikku pilti niisama. «Ma panin siia pildi, kus ma pole kõige ilusam, vaid lihtsalt õnnelik,» kirjutas ta ja tõdes, et pidi lihtsalt selle ära mainima, kuna tema kommentaariumisse eksivad ära mitmed võltskasutajad, kes oma inetusi kirjutama kukuvad. «Aja oma karvad ära või söö sitta,» toob Helen näite alatutest kommentaaridest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles