LIIGUTAV VIDEO ⟩ Elisa Kolk paneb inglihäälselt ka beebidel pisarad silmist voolama

Elu24
Copy
Elisa Kolk. Kuvatõmmis videost.
Elisa Kolk. Kuvatõmmis videost. Foto: Youtube/Elysa music

Elisa Kolk (23) jagas eile Instagrami loos oma «Eestimaa uhkuse» etteastet. Lauljatari lauluhääl puges ühele kuulajale nii hinge, et see kiskus tal lausa pisara silma. 

«Eestimaa uhkuse» galal tunnustati Eesti tublisid inimesi, kes on oma tegudega silma paistnud. 19. veebruaril toimunud üritusel astus üles ka Elisa Kolk, kes tõi kuulajateni Ott Leplandi loo «Süte peal sulanud jää». 

Möödunud nädalal postitas lauljatar video isiklikule Youtube'i kontole ning jagas liigutavat etteastet ka oma Instagrami jälgijatega. «Üks mu lemmikuid videoid. Mind valdavad kummalised tunded, kui ma vaatan enda silmadesse. Ma näen seda puhast, süütut tüdrukut, kel on suur kirg muusika vastu. Ma näen elu armastust,» kirjutas naine Instagramis. 

Pärast Elisa postitatud video nägemist jagas oma lugu ka üks naise jälgijatest. Elisale kirjutanud jälgija rääkis, et ta on lauljale ka varem kirjutanud ning tema muusika ja lauluhääl on teda rasketel hetkedel aidanud. «Mäletan, kui seesama esitus tuli teleris ja minu seitsmekuune tütar kuulas üksisilmi seda laulu, nii et pisarad hakkasid voolama,» meenutas ta. «Selles hääles on midagi nii kaunist lihtsalt!» lisas naine. 

Elisa Kolk oli jälgija sõnadest väga liigutatud ja jagas armsat sõnumit ka oma Instagrami loos. 

Kuula Elisa Kolgi etteastet! Kas kiskus ka sinul pisara silma? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles