SUHTED PARANEVAD? ⟩ Vennad Harry ja William veetsid pereringis ka Philipi matustele järgnevad tunnid

Elu24
Copy
Harry ja William oma vanaisa Philipi matustel möödunud laupäeval.
Harry ja William oma vanaisa Philipi matustel möödunud laupäeval. Foto: Reuters / Scanpix

Kuninglikust perekonnast lahku löönud prints Harry kohtus oma vanaisa Philipi matustel taas perega, kellega suhtlus on olnud muidu pigem külm. Nüüd aga tundub, et lootusekiir suhete paranemiseks on siiski olemas. 

Vendi Harryt ja Williamit nähti koos Philipi matustelt lahkumas ning on teada, et nad veetsid Windsori lossis üheskoos ka kaks järgnevat tundi. Vendadega ühines ka nende isa Charles. Väidetavalt oli perekonna taaskohtumine just see, mida kadunud Philip oleks soovinud. 

Briti üldsus loodab nüüd, et tülid jäävad minevikku ja vennad on leppinud. Spekuleeritakse ka, et Harry võib jääda Ühendkuningriiki kolmapäevani, et tähistada koos perega kuninganna Elizabethi 95. sünnipäeva, vahendab The Sun

Lisaks on juba teada, et Harry ühineb vanema vennaga avalikkuse ees taas juulikuus oma ema auks peetavatel pidustusel. Siis avatakse printsess Diana 60. sünnipäeva puhul pidulikult naise kuju. Muidu elab Harry nüüd alaliselt hoopis Ameerika Ühendriikides koos näitlejannast abikaasa Meghan Markle'iga. 

Märtsis linastus eelmisel aastal kuninglikust perekonnast lahku löönud prints Harry ja tema abikaasa Meghani skandaalne intervjuu Oprah Winfreyga. Seal avaldas Harry, et tema arvates on printsid William ja Charles kuningliku perekonna lõksus ning ta tunneb neile kaasa. Samuti ei vasta Charles enam poja telefonikõnedele. Loe lähemalt paari skandaalse intervjuu kohta siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles