LÕBUS VIDEO ⟩ Katrin Lust andis vastused fännide teravatele küsimustele: kas ta on kunagi varastanud?

Elu24
Copy
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Konstantin Sednev

«Õhtu!» saates oli kolmapäeval platsis Elu24 värske peatoimetaja ja meelelahutusliku uuriva ajakirjanduse käilakuju Katrin Lust. 

Ajakirjanik Katrin Lust, kes viimased aastad on kõmu tekitanud «Kuuuurija» saatega, istus intervjueeritava kohale ning rääkis oma uuest ootamatult sülle sadanud ametist. Samuti paigutati ta «kuumale toolile», kus vastas mõnele väga teravale küsimusele oma mineviku kohta.

Lusti sõnul jäi tal juba varem ajast puudu, nii ei tulnud otsus kahtlusteta. «Mõtlesin aga ka sellele, et millal seda siis teha? Ma olen juba 39-aastane,» tõdes ta. «Miks ma ei võiks proovida?»

Lusti sõnul on tema naha sobivalt paksuks teinud ka aktipiltide skandaal. «Eks praegu võib selle üle nalja visata ning kõik on tore ja lõbus, aga kui see juhtus, sai pisaraid valatud kõvasti,» meenutas ta. Lusti sõnul on paljast nahka Elu24s palju, kuid eriti kolleegide puhul mõtleks ning räägiks ta seepärast avaldamise korralikult läbi.

Kuumemast kuumem tool

Saatejuhid suunasid Lusti aga veelgi karmimale ristküsitlusele, kus naisel tuli oma skandaalse mineviku kohta aru anda. Nimelt olid televaatajad saatnud oma küsimused, mille valikule pidi Lusti vastama. Keeldumiseks oli vaid kolm võimalust.

Kas ajakirjanik on kunagi varastanud? «Lapsena kindlasti, jah,» arvas Lust. «Mulle meenub, et Tartu Karete poes me varastasime lastena äkki Kalevi apelsini nätsu,» arutles Lust. «See oli väga naljakas, aga kui vanemad said teada, siis said kõik kodus peksa!»

Mis on aga kõige räpasem tegu, millega Lusti hakkama on saanud? Mitu tapmisähvardust aga karjääri jooksul tehtud ning milline Lusti enim kasutatud vandesõna? Sellele ja muule saad vastused videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles