KUS RAHA ON? ⟩ Poirier süüdistab McGregorit lubatud suurannetuse tegemata jätmises

Elu24
Copy
23.jaanuaril alistas Dustin Poirier (vasakul) UFC 257 matšis nokaudiga Conor McGreogori.
23.jaanuaril alistas Dustin Poirier (vasakul) UFC 257 matšis nokaudiga Conor McGreogori. Foto: Jeff Bottari/USA TODAY Sports/Scanpix

Käesoleva aasta jaanuaris alistas Dustin Poirier Iiri vabavõitlustähe Conor McGregori UFC 257 lahingus nokaudiga. Nüüd süüdistab ta iirlast lubatud annetuse tegemata jätmises.

Enne jaanuarikuist matši lubas McGregor, et annetab Poirieri heategevusfondi The Good Fight Foundation 500 000 dollarit.

Kuid enne 10. juulile planeeritud kordumatši tekkis kahe rusikakangelase vahel Twitteris tuline sõnavahetus annetuse üle.

32-aastane Poirier postitas: «Lõbus ennustus. Lubasite lahkelt annetada ka mu heategevusfondile, kuid kohe pärast matši lakkasite vastamast mu tiimi e-kirjadele. Näeme peagi. 10. juulil maksad täismahus!»

Samuti 32-aastane McGregor põrutas tagasi: «Annetus, mitte võlg. Oleme oodanud infot, et mida selle rahaga tehakse, kuid teavet pole saabunud. Teen nii kõigi oma annetustega. Tahan teada, milleks raha kasutatakse. Muidu see lihtsalt haihtub. Nagu paljude taoliste fondide puhul. Kahjuks.»

Poirier vastas: «Sada protsenti pole see võlg. Sina pakkusid, meie võtsime vastu ning nagu ma ütlesin, sinu Tiim oli see, kes ei vastanud meie e-kirjadele, kus selgitasime raha kasutamist. 10. juulil saad sa tunda kaotuse maitset. Jälle.»

McGregor on varma haiglatele annetanud ühe miljoni dollari väärtuses koroonaviiruse leviku vastaseid kaitsevahendeid. Enne jaanuaris toimunud matši hõiskas Iiri vabavõitleja, et lööb Poirieri nokauti vähemalt neljandas raundis, paraku löödi ta ise uppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles