FOTO ⟩ Valdkonnavahetus: jalgpallitähest Zlatan Ibrahimovicist saab Antivirus

Elu24
Copy
Jalgpalli megastaar Zlatan Ibrahimovic.
Jalgpalli megastaar Zlatan Ibrahimovic. Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS/Scanpix

Jalgpalli supertäht Zlatan Ibrahimovic hämmastas neljapäeval oma Instagramikonto jälgijad. 39-aastane rootslane postitas ilma selgitusteta pildi, millel seisis vaid üks sõna: «ANTIVIRUS»

Jälgijad üritasid alguses arusaamatust ning hämmeldust tekitanud sõnumist välja lugeda, et ju on postitusel mingi seos juba üle aasta inimesi piinanud koroonaviirusega.

Mullu sügisel haigestus Ibrahimovic ise ka koroonasse.

Postituse taust on aga selles, et AC Milani väravapüss on leidnud tee meelelahutusmaailma. Staarjalgapllur debüteerib nimel kinolinal uues Asterix & Obelix - filmis. Rootslane mängib tegelast, kelle nimi on Antivirus.

Armastatud koomiksikangelased on varemgi sporditippe filmidesse meelitanud. 2008. aastal linastunud filmis «Asterix olümpiamängudel» tegid kaasa Michael Schumacher ja Zinedine Zidane.

Linateos «Asterix ja Obelix: The Silk Road» peaks valmima järgmisel aastal. Lisaks Ibrahimovicile on filmis rolli saanud ka Oscari võitja Marion Cotillard, kes mängib  Kleopatrat.

Ibrahimovic on vutiväljakul hullus hoos, mees on 16 Itaalia kõrgliiga Serie A mängus teinud skoori 15 korda. Sky Sportsi info kohaselt jätkab veteranpallur AC Milani särgis ka järgmisel hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles