PÖÖRDUMINE ⟩ Pisarsilmne Maire Aunaste: kahetsen, et nii vana inimene veel nii rumalaid otsuseid teeb

Elu24
Copy
Maire Aunaste pöördumine Ringvaates.
Maire Aunaste pöördumine Ringvaates. Foto: Kuvatõmmis

Kriminaalse joobega vahele jäänud Maire Aunaste sai täna teada karistuse ning pöördus «Ringvaates» avalikkuse poole emotsionaalse vabandusega.

Kuigi algselt oli «Ringvaatesse» Marko Reikopi sõnul planeeritud intervjuu, et olnud see telenäo praeguse tööandja Maalehe jaoks aktsepteeritav. Nii lasti saates eetrisse Maire Aunaste avaldus, kus telenägu palus pisarsilmi avalikkuselt häbistava vea pärast vabandust.

Vahendame pöördumise täiskujul.

«Olen viimaste päevade eesti elu suurima antikangelane, põhjus olen ainult mina ise. Muidugi ma tahan vabandada ja vabandangi, aga enne seda ütlen veel, et mul on enda pärast erakordselt piinlik. Rohkem ei saa ükski inimene pettuda, kui ta pettub iseendas ainult tänu kergemeelsele käitumisele.

Peale paari klaasi toonikut pole vaja hüpata autosse nii, et mõtled - midagi sinuga ei juhtu. Miks ei juhtu, juhtub küll! Sa tõmbad kogu oma eelnevale elule kriipsu peale. Siin «Ringvaates» pole ma mitte seepärast, et ma tahtsin siia vabandama tulla, vaid sest ERR, kus olen töötanud üle 20 aasta, kutsus mind.

Sa tõmbad kogu oma eelnevale elule kriipsu peale.

Vabandan kõikide nende tuhandete ees, kes on mu saateid vaadanud, lugusid lugenud, nende ees, kes on mu lähedased, sõbrad, toetajad. Vabandan ka nende ees, kel on elus olnud samasugune saatuslik viga, aga kellele pole antud võimalust tulla mingisse väga vaadatavasse saatesse oma lugu rääkima.

Ma ei hakka muud ütlema, kui et mul tõesti on hinges piinlikkusetunne. Ma kahetsen, et nii naiivseid ja rumalaid otsuseid üks nii vana inimene ikka veel teeb. Seda ma võin aga lubada, et sellel teemal räägin elus viimast korda. Head õhtut.»

Maire Aunaste astus kohtu ette.
Maire Aunaste astus kohtu ette. Foto: Sille Annuk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles