TOHOH! ⟩ Lauljatar Helen Adamson veetis rannas aega eriti huvitavate tegelastega

Elu24
Copy
Laulja Helen Adamson.
Laulja Helen Adamson. Foto: Madis Sinivee

Laulja ja suunamudija Helen Adamson (34) otsustas sombuse kevadega hüvasti jätta ja läks Sansibari saarele puhkama. Seal veedab ta ookeani ääres aega loomadega, kes tavaliselt rannas ei peesita.

Helen Adamson naudib päikest Tansaanias asuval saarel. Sealt postitas ta Instagrami video, kus paitab rannaliival lehmi. Postituse pealkirjas räägib Helen, kuidas ta on alati loomade armastaja olnud. Samuti mainib ta, et pole viimased neli aastat liha söönud. 

Helen Adamson veetis rannas aega koos lehmadega.
Helen Adamson veetis rannas aega koos lehmadega. Foto: Kuvatõmmis Instagramist/helenadamson

«Mäletan siiani hetke, kuidas ma lapsena rattaga sõites üritasin ämblikust mööda sõita ja ta täpselt mu ratta alla jooksis. Tundsin nii sügavat kurbust, et see on mul siiani meeles.»

Helen Adamson veedab rannas aega koos lehmadega.
Helen Adamson veedab rannas aega koos lehmadega. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Lisaks figureerivad videos kilpkonnad ja suisa suured maod. 

Helen naudib sooja ilma täiel rinnal. «Alles oli kolm kraadi sooja, nüüd on 30 – päris korralik kontrast,» rõõmustas ta, kui saarele jõudis. Samas tunnistas naine, et on tänaseks vist nii läbi ja lõhki talveinimene, et suplus paradiisisaarel ei asenda tema jaoks enam kuidagi jääauku hüppamist. Sõit saarele möödus tal eriti mugavalt: lennuki äriklassis. Loe selle kohta rohkem siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles