VIDEO ⟩ Tiktokker jäädvustas kaameraga iga jõusaalis treeniva naise õudusunenäo

Elu24
Copy
Julia treeningsaalis. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
Julia treeningsaalis. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: TikTok/Juliaapic

TikTokis fitnessiteemalisi videoid postitav Julia filmis end parasjagu jõusaalis, kui kaamerale jäi ühe mehe ütlemata ebameeldiv käitumine. Naisele jäi nimelt mulje, et temast tehti salaja pilti. 

TikToki videos on näha, kuidas Julia parasjagu tuharalihaseid treenib, kui tema taha kükitab mees, käes telefon. Naisele jäi mulje, et mees tegi temast selja tagant salaja foto ja näitas seda lisaks kõigele ka oma sõbrale. Kuigi Julia ise ei olnud selles täiesti kindel, arvati kommentaariumis, et mees just seda tegigi.

«Ma vaatasin end parasjagu peeglist, kui juhtunut nägin,» kirjutas Julia. Ta küsis ka mehelt, kas ta nägi õigesti, kuid too eitas oma tegu täielikult. «See pani mind tundma, justkui mina oleksin hull, et nõnda mõtlen,» tõdes ta. Mitu kuud hiljem postitas neiu video TikTokki, et uurida sealsetelt kasutajatelt, mida nemad sellest õige arvavad. 

«Näita seda jõusaali töötajatele, et talle keeld pandaks!» kirjutas üks. «Ta tegi kohe päris kindlasti sinust pildi ja näitas seda oma sõbrale. Mul on nii kahju,» märkis teine. Paljud täheldasid ka, et mehe kehakeeles oli märgata närvilisust. 

Videol on praeguseks üle 16 miljoni vaatamise. Vaata videot ja anna teada, mida sina arvad. 

@juliaapic

was honestly gonna post this on here when it happened but it was a bit too sensitive at the time lol. genuinely curious what you guys think

♬ original sound - julia

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles