FOTOD ⟩ Laulja Helen Adamson põrutas äriklassis paradiisisaarele

Elu24
Copy
Helen Adamson raadio Elmar toimetuses Tartus.
Helen Adamson raadio Elmar toimetuses Tartus. Foto: Raadio Elmar

Laulja ja suunamudija Helen Adamson (34) otsustas sombuse kevadega hüvasti jätta ning minna paradiisisaare päikese alla puhkama. Tundub, et juba lend ise oli nagu puhkus, kuna naine kasutas võimalust reisida luksuslikus Qatar Airwaysi äriklassis. 

Äriklassis lendmine on reisija jaoks loomulikult hoopis teistsugune kogemus. Adamsoni sõnul sai ta pileti äriklassi lausa kümme korda odavamalt ning naine lubab edaspidi avaldada ka nipi, kuidas soodsalt äriklassis lennata. 

Seiklejahingega naine lendas sedapuhku imelisele Sansibari saarele, millest on Bali järel saamas teine Eesti staaride lemmik sihtpunkt. Saar asub Tansaanias, Aafrika mandrist 35 kilomeetri kaugusel. Paljud turistid otsustavad lisaks imelisele kliimale sinna reisida ka seetõttu, et tegemist on Queeni legendaarse laulja Freddy Mercury sünnikohaga.

«Alles oli kolm kraadi sooja, nüüd on 30 - päris korralik kontrast,» rõõmustab Adamson Instagrami tehtud postituses. Samas tunnistab naine, et on tänaseks vist nii läbi ja lõhki talveinimene, et suplus paradiisisaarel ei asenda tema jaoks enam kuidagi jääauku hüppamist.

Helen Adamson äriklassi lendu nautimas.
Helen Adamson äriklassi lendu nautimas. Foto: Kuvatõmmis videost/ Instagram
Äriklassis on ka tualettruumid oluliselt suuremad ja mugavamad.
Äriklassis on ka tualettruumid oluliselt suuremad ja mugavamad. Foto: Kuvatõmmis videost/ Instagram
Kõik nägi välja väga luksuslik.
Kõik nägi välja väga luksuslik. Foto: Kuvatõmmis videost/ Instagram
Puhkus alaku!
Puhkus alaku! Foto: Kuvatõmmis videost/ Instagram
Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles