USKUMATU Kassipaar võttis karja kanatibusid oma hoole alla

Elu24
Copy
Tibud pidasid kasse sobivateks vanemateks.
Tibud pidasid kasse sobivateks vanemateks. Foto: Kuvatõmmis

Eraldi oleks see lihtsalt üks armas lugu, kuid äsja kirjutasime ka kanaemast, kes lapsendas kassipojad. Mis toimub?

Kurd Jangir Hamadi tabas tõeline üllatus, kui ta tõi turult ostetud tibupojad koju. Tema Iraagi Kurdistani talus on ka hulk kasse, kelles üks jooksis kohe ligi, kui mees sulelised lahti lasi.

«Kui ma tibud aeda lasksin, nägin, et üks kass ruttab nende juurde,» kirjeldas ta. 48-aastane vana politseinik muidugi ei arvanud algul, et kiskjal võivad tibudega head kavatsused olla, ja ajas ta eemale.

«Ma ei lasknud teda ligi, kartsin, et kass teeb liiga tibudele. Aga tema hakkas hoopis tibusid lakkuma.» Siis tuli appi ka teine kass ning hiljem kaitsesid ootamatud kasuvanemad kindlameelselt oma tibusid ka teiste kasside eest. Mees filmis selle ka üles.

Iraagi Kurdistani sotsiaalmeedias lõi äsja laineid ka kanaema, kes võttis oma hoole alla kassipojad. Talunik Goran Surchi avastas need kanapesast, kui oli tükk aega otsinud näuguvat kiskjat, keda pidas kanakarjale ohtlikuks. Kuigi mõlemad talud on pealinna Erbili lähistel, ei viita miski sellele, et vahetusse oleksid läinud samade pesakondade liikmed.

@goran.surchi

??

♬ الصوت الأصلي - goran.a_88
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles