Kanada farmer tappis naisi nagu sigu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada seafarmer Robert William Pickton
Kanada seafarmer Robert William Pickton Foto: AFP / Scanpix

Kanadas esitati farmerile, kes tappis naisi nagu sigu, süüdistus tapmistes.

Uurijate andmetel meelitas seafarmer Robert William Pickton erinevaid ettekäändeid kasutades kuus naist oma farmi ja tükeldas nad seatükeldamisskeemi aluseks võttes, vahendab stuff.co.nz.

Pickton on ka varasemal ajal naiste tapmise pärast kohtu all olnud. Kohtu kinnitusel on mees aastate jooksul kokku tapnud 26 naist, kellest osa olid prostituudid.

Kohtudokumentides seisab, et mees meelitas naisi oma farmi, kasutades selleks nii narkootikume kui ka suuri rahasummasid. Ta uimastas ja tappis naised ning lõpuks tükeldas surnukehad, võttes aluseks sigadetükeldamise skeemi.

Uurijad leidsid Picktoni farmist inimluid, mille DNA näitas, et need kuuluvad naistele.

Üks «tapjafarmeri» naabritest oli märganud mehe kummalist tegevust ning uurima tulnud,  mis toimub. Naaber nägi ühe naise tapmist pealt.

Picktoni advokaadi sõnul ei näita leitud inimluud veel seda, et farmer oleks tapja, kuid uurijate kinnitusel on neil vettpidav tõendusmaterjal Picktoni tegude kohta.

Seni on Pickton ainus, keda seostatakse naiste tapmisega.

Lõplikul süüdimõistmisel ootab meest ees eluaegne vanglakaristus. Kohus jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles