Lõõgastu täna koos lemmikmehega klubis Hollywood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ladies Choise Night klubis Hollywood, 17. detsember 2008
Ladies Choise Night klubis Hollywood, 17. detsember 2008 Foto: Rauno Salumets

Club Hollywoodis sel kolmapäeval, 21. jaanuaril järjekordne pidu Ladies Choice Night, kus klubisse pääsevad eelisjärjekorras ainult naiste poolt kutsutud mehed!



See on võimalus kohtuda linna parimate meestega, sest nad on sinu ja su sõbranna lemmikud.

Naine, kelle poolt kutsutud mehi on kõige rohkem kohale tulnud kella 02.00-ks võidab Jurmala SPA paketi ühe oma lemmikmehega!

Teise koha auhind on öö kahele ning hommikusöök viietärnihotellis Savoy. Kolmas koht saab oma lemmikmehega minna pühapäeva brunchile restorani Vertigo.

Muusikat mängivad DJ-d Emerson ja Slam, lõõgastust pakuvad M.I. massaažikooli naismassöörid ning meelierutavad meestantsijad eesotsas Risto Kasega.

Alusta oma lemmikute kutsumist kohe! Registreerimine aadressil: www.clubhollywood.ee/lemmik või SMSiga: saada sms sisuga OSALE LEMMIK SINU NIMI + KUTSUTU NIMI numbrile 13011. Hind 10 krooni. Näiteks: OSALE LEMMIK MARI KARU + MATI MARU. Registreerumine toimub kuni võitjate väljakuulutamiseni.
 

NB! Parimad peod leiad alati Elu24.ee peokavadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles