TEDA MÄLETATE? ⟩ Skandaalselt peikast lahku läinud modell jäi kaamera ette rannaliival musitades

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaž.
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaž. Foto: Youtube/ Jay Alvarrez

Ameerika modell, tantsija ja treener Alexis Ren (24) jäi paparatsode kaamera ette oma imearmsa koeraga hullates. Paljud mäletavad kaunitari reisivideotest, mis nägid kadestusväärselt täiuslikud välja.

Aastaid tagasi avastas praegu madalat profiili hoidev Alexis Ren oma endise kallima Jay Alvarreziga maailma, jäädvustades reisil olles kauneid hetki ja põnevaid seiklusi. Paljud pidasid paari suhet täiuslikuks, kui nägid Youtube'i postitatud videoid, mis kogusid miljoneid vaatamisi. Kuigi paari elu tundus väljastpoolt piltilus, oli naise sõnul suhe siiski mürgine.

Alexis Ren kirjutas 2017. aastal Twitteris, et asi oli täiuslikkusest kaugel. «Mind manipuleeriti suhte lõpus väljakannatamatult. Ta lükkas mind mu viimase piirini, kuni ma otsustasin selle suhte ise lõpetada, et teda lõpparve tegemises ei süüdistataks,» kirjutas Alexis. Naise sõnul sai nende suhtele saatuslikuks mehele pähe hakanud kuulsus. Ühtäkki otsustas Jay, et Alexis pole enam ta kuvandile kasulik. 

Alexis Ren Malibu rannas.
Alexis Ren Malibu rannas. Foto: BauerGriffin/BauerGriffin/InStar/Cover Images/Scanpix

Kuldpruunide ja treenitud kehade ning päiksest heledaks pleekinud juustega noored nägid reisivideotes võimalust teenida korralik kopikas. Ootamatu kuulsus pani siiski suhte proovile. «Kui inimestel teie elus on head kavatsused ja ühtäkki neid enam pole, siis see murrab teie südame. Tuleb sellest õppida ning küsida endalt: «Mis ma valesti tegin?»» rääkis Alexis vahetult peale lahkuminekut Cosmopolitanile.

Yahoo! Life´ile antud intervjuus rääkis modell, et nende esimesel kohtingul polnud Jayl isegi raha, et väljas käimise eest maksta. Nüüdseks on lood aga hoopis teised. Mees viibib tänu edukale karjäärile pea igal nädal uute naistega uues kuurordis.

Alexis Ren Malibu rannas.
Alexis Ren Malibu rannas. Foto: BauerGriffin/BauerGriffin/InStar/Cover Images/Scanpix

Möödunud aasta detsembris köitis sotsiaalmeedias paljude tähelepanu internetti lekkinud pornovideo, kus Jay kaasa tegi. Noortele silmadele sobimatus videos osales ka modell Sveta Bilyalova. Viimase sõnul oli see täielik väljapressimine ning mitte keegi ei küsinud enne video avadamist tema nõusolekut. «See oli puhtalt Jay tähelepanuvajadus, rahanälg ja inimestele näitamine, et ta **** pole nii väike, kui arvatakse,» tõdes modell videos.

Vaata elunautlejatest Alexise ja Jay videot, millel on praeguseks üle 33 miljoni vaatamise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles