VAU! ⟩ Ebasobiva sisu tõttu TikToki kontost ilma jäänud modell pani jälgijad ahhetama

Elu24
Copy
Anna Paul, Elu24 kollaž.
Anna Paul, Elu24 kollaž. Foto: Instagram/Anna Paul

Anna Paul on paljude seas tuntud tiktokker, kes jäi oma kontost ilma, kui hakkas postitama natuke liiga paljastavaid videoid. Nüüd särab naine Instagrami pildil kleidis, mis nii mõnegi pahviks lööb. 

Anna Paul käis sõbranna sünnipäevapeole kuldses kleidis, mis tekitas nii mõneski muret, et ega neiu rinnad ometigi sellest välja ei vupsa. Austraalia modellihakatis riskis sellist kleiti kandes suure moeapsakaga, kuid tema näos peegeldus vaid enesekindlus.

Julge kleidi kandis naine aga lausa imeliselt välja ja seda kinnitasid ka tema jälgijad. «See kleit on lausa sulle loodud!», «Sa pead ikka väga seda nappi kleiti usaldama» ja «Sa näed välja imeline!» kirjutati neiu nüüdseks privaatsel Instagrami kontol @anna_paull. 

Vaata, kui vapustav Anna kuldses kleidis välja nägi!

Tiktokker ja onlyfansitar Anna Paul kuldses kleidis.
Tiktokker ja onlyfansitar Anna Paul kuldses kleidis. Foto: Instagram/Anna Paul

Naise praeguseks suletud TikToki kontol oli lausa 1,2 miljonit jälgijat, mistõttu oli modelli pahameel igati mõistetav. Anna sõnul ta platvormi reegleid aga ei rikkunud ja ootab TikTokilt seni konto blokeerimise põhjendust.

Naine avas ka uue konto, kus ta kajastab enda sõnul igapäevatoimetusi. Kontol on praegu vaid ligi 300 000 jälgijat. Naise värskelt avatud kontol on tõesti vaid igati sobilik sisu, mis kuidagi platvormi kasutustingimustega vastuolus olla ei tohiks. 

Videos selgitab naine, et TikTokil polnud mingit põhjust konto eemaldada. Anna mure on mõistetav, kuna jälgijate arvust sõltub suuresti see, kui suur summa laekub iga kuu tema pangakontole. «Ma postitasin videoid endast lõunatamas ja meikimas, kuid paistab, et see on reeglitevastane,» rääkis neiu pahaselt ja palus abi teistelt, kes on sama probleemiga kokku puutunud.  

@annapaulbackup

Please help me get my account back- it has been falsely banned, it was @annapaul_

♬ original sound - ?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles