VIDEO ⟩ Maskivastasega sõnasõtta sattunud ettekandja pani sekundi pealt ameti maha

Elu24
Copy
Ettekandja pani maskivastase pärast ameti maha.
Ettekandja pani maskivastase pärast ameti maha. Foto: Kuvatõmmis videost/ TikTok

Maskivastasega vaidlusesse sattunud ettekandjal sai mõõt täis - ta viskas keset sõnelust põlle nurka ja tormas restoranist välja. «Mulle ei maksta selle jama eest piisavalt,» ütles ameeriklanna vahetult enne lahkumist.

Tiktokki postitatud videol on näha, kuidas restorani sisenevad mees ja naine, esimene neist kannab maski, teine mitte. Kohe läheneb neile ettekandja, kes palub viisakalt naisel maski kanda. «Me lähme hästi kiiresti lauda,» vastab maskita naine. 

USAs kehtestatud piirangute viidates selgitab ettekandja külalistele, et külastajad peavad lauda kõndides maski kandma. «Ma saan ju teist aru, aga te peate restorani sisenedes maski kandma,» kordab teenindaja. 

Külastaja ei taha aga mingi hinna eest maski ette panna. «Ma just värvisin huuli,» toob naine vabanduseks.

Selle peale kutsub ettekandja restorani juhataja konflikti lahendama. Maski kandmisest keelduv naine viitab lauas istuvatele klientidele, kes näokatet ei kanna. «Ma ei saa ju selgitada, kui te ei kuula,» sõnab juhataja. 

Siis saab ettekandjal vaidlemisest küllalt ja ta lajatab: «Just selliste inimeste pärast nagu sina, on raske töökohta hoida. Mulle ei maksta selle jama eest piisavalt ja see kõik pole lihtsalt aus, sest mina ei ole tegelikult milleski süüdi. Vabandust, aga ma lahkun siit!»

@thetushouse

This waitress QUIT on the spot! ##maskholes ##antimaskersbelike ##wearamaskkaren ##waitressproblems

♬ original sound - Tus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles