POLEGI LAHUS? ⟩ Jennifer Lopez eitab oma suhte purunemist, aga kinnitab probleeme

Elu24
Copy
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez
Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez Foto: CraSH/imageSPACE/MPI/Capital Pic CraSH/imageSPACE/MPI/Capital Pictures/IS/MPI/Capital Pictures

Nädalavahetusel avaldati välismeedias, et laulja ja näitleja Jennifer Lopez (51) on läinud lahku oma kihlatust, endisest profisportlasest Alex Rodriguezest (45). Nüüd on paar uudist eitanud ja kinnitanud, et on ikka veel koos. Küll aga on neil probleeme, mille kallal nad töötavad.

Pärast kaheaastast kihlust ja neli aastat kooselu ilmus kõmumeediasse allikatelt kinnitust saanud uudis, et Jennifer Lopez taas vallaline, vahendab etonline.com.

Allika sõnul arvas Lopez, et abielu poole püüdlemine pole enam õige. Kahtluse alla on seatud ka Rodrigueze karakter. Selle aasta alguses levisid kuulujutud, et Rodriguez suhtleb ühe USA tõsielustaariga. Viimane eitas kuulujutte, kuid hiljem selgus, et Rodriguez oli üht naise pilti Instagramis laikinud.

Kihluse purunemisele viitas ka laulja ise, sest Lopez on suhteprobleemidest kaudselt rääkinud. Alles hiljuti avaldas Lopez ajakirjale Allure, et möödunud suveks kavandatud pulma edasilükkamine oli hea otsus. «See oli suur otsus. Olime kuid ja kuid planeerinud ning see oleks toimunud ülemere. Võib-olla ei olnud see õige aeg. Sa hakkad igasugustele asjadele mõtlema – nagu kõigel on selline täiuslik hetk,» rääkis laulja salapäraselt.

Samas intervjuus avaldas Lopez, et tema ja Rodriguez käivad suhte parandamiseks koos teraapias. Laulja mainis, et see on nende suhet väga palju aidanud. Nüüd vahendab TMZ, et Lopez ja Rodriguez on ikka koos ja näevad vaeva, et suhet elus hoida.

«Teave kihluse purunemise kohta on ebatäpne. Me töötame mõne asja kallal,» avaldas paar TMZ-le. Lisaks öeldi, et nende probleemid ei ole seotud petmise ega kellegi kolmandaga.

Allikate sõnul lõpetas paar reedel oma kihluse ja läks lahku. TMZ küsis esialgsetelt allikatelt üle, mis täpselt reedel juhtus. Allikad kinnitasid, et paari suhe oli tol päeval ikkagi halvas seisus ja küllap oli neil suur tüli.

Praegu on kindel, et Lopez ja Rodriguez on ikkagi koos. Kas ka kihlatud, see kindel ei ole.

Ka laulja sotsiaalmeedia ei andnud esialgu aimu, et nende suhe on karile jooksmas. Viimane ühine pilt pandi Lopeze Instagrami üles veebruari viimasel päeval. Rodriguez oli sõitnud Dominikaani Vabariiki Lopezi juurde, kes oli parasjagu filmivõtetel. Lopez on siiani filmivõtetel, Rodriguez aga Miamis.

Lopez oli enne Rodriguezega kihlumist abielus kolm korda: Ojani Noaga (1997-1998), Cris Juddiga (2001-2003) ja Marc Anthonyga (2004-2014). Anthonyga on Lopezil ka kaksikud. 2002. aastal kihlus laulja ka näitleja Ben Affleckiga, kuid nende suhe purunes 2004. aastal, vahendab US Magazine.

Rodriguez on olnud varem abielus vaid Cynthia Scurtisega, kellest ta 2008. aastal lahutas. Pärast seda on ta käinud mitme tuntud staariga. Ta on olnud suhtes Kate Hudsoniga ja Cameron Diazega. Lisaks on endist profisportlast seotud Madonnaga, vahendab US Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles