TOP50 ⟩ Amazon tõi lagedale eestlaste ootamatult seksikad huvid internetis (2)

Elu24
Copy
Camgirl. Illustreeriv pilt.
Camgirl. Illustreeriv pilt. Foto: AFP / Scanpix

Amazoni alla kuuluv Alexa teab, milliseid lehti igas riigis kõige enam külastatakse. Eesti populaarseimate veebilehtede nimekiri pakub meile mõnegi vallatu üllatuse. 

Nagu teistegi riikide kohta, on Alexa ka Eesti kohta koostanud TOP-50. Nende hulgas on mitmeid loogilisi hitte, kuid ka hulgaliselt üllatajaid. Loomulikult domineerivad nimekirja Google'i avaleht ja Youtube.

Nendele järgnevad kohe kodumaised meediahiiud Delfi ja Postimees. Need on väga lähedased nii lehekülastuse pikkuse kui päevase külastuse arvude kohalt. Tippu on trüginud ka venelaste näoraamat VKontakte.

Neile hingab aga seksika üllatusena kuklasse Bongacams. Seksikate veebikaamera-tüdrukutega täidetud leht pakub ilmselt huvi paljudele, sest on jõudnud Eesti nimekirjas 6. kohale.

Sellega teeb Bongacams silmad ette näiteks Facebookile, E-Koolile ja Õhtulehele. Huvitaval kombel veedetakse seal aga õige vähe aega - keskmine külastus kestab vaid veidi üle kolme minuti.

TOP-50st leiab paljude teiste seas aga ka nende konkurendi Chaturbate'i ja teie lemmiku Elu24. Vaata kogu nimekirja SIIT.

Eestlaste huvid internetis.
Eestlaste huvid internetis. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles