ŠOKK ⟩ Naine kulutas luksuskottidele tuhandeid eurosid, kuid avastas siis, et need on peaaegu väärtusetud

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Briti naine lootis oma disainerikottide kollektsiooni korraliku raha eest maha ärida, mistõttu oli ta edasimüügihinda kuuldes pehmelt öeldes hämmingus.

Inglismaalt Sheffieldist pärit 79-aastasel Marlenel oli ulatuslik luksuslike käekottide kollektsioon. Ta kavatses selle 6000 naela (7000 euro) eest maha müüa ja saadud raha oma lapselapse jaoks kõrvale panna. Samuti oli tal mõni eksootilise looma, nagu püütoni ja jaanalinnu, nahast valmistatud tuntud disaineri kott.

Kaheksa luksusbrändi koti müümiseks kutsuti appi telesaade «Million Pound Pawn», mida juhib pandipidaja Dan Hatfield.

«Mul on käekottidest tõeline sõltuvus ning mul väga kallis maitse,» ütles Marlene saates. Näiteks oli naisel Vivienne Westwoodi kott, mille eest lootis ta saada 1500 naela ehk ligi 1750 eurot.

Dan pöördus esemete väärtuse väljaselgitamiseks kotieksperdi Charlie poole. Paraku ei saadud temalt kuigi häid uudiseid. Charlie tõi esile, et kottidel olev tempel «Made in Italy» näitab sageli seda, et tegu on masstoodanguga. Nagu arvata võib, langes kottide hind seetõttu kolinal. Charlie sõnas: «Ma arvan, et ta maksis selle kollektsiooni eest suurt raha, kuid tegelikult on see kõik seotud koti moekusega.»

Kui Dan uudisega Marlene juurde naasis, oli too hämmingus. Mees ütles talle, et Westwoodi kott on järelturul väärt vaid 100 naela (117 eurot). See ajas naise ahhetama: «Sa teed nalja? 100 naela? Mul oli nägemus sellest, mida ma oma kottide eest saan. See on täielikult purustatud.»

Dan tegi ettepaneku, et ostab kõik kaheksa käekotti 1065 naela ehk 1241 euro eest ära. Kuna Marlene kotte niikuinii ei kasutanud, siis võttis ta pakkumise vastu.

Klippi kirjeldatud saatest näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles