VABANDUS ⟩ Zevakini peol käinud Kelly Sildaru murdis vaikuse: mul ei olnud halbu kavatsusi (2)

Elu24
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Remo Tõnismäe

Laupäeval Andrei Zevakini stuudios Eesti Laulu finaali vaadanud maailmameister Kelly Sildaru (19) vabandas, et praegusel ajal nii suurel kogunemisel osales.

Seni ajakirjanike küsimusi vältinud Sildaru murdis vaikuse teisipäeva pärastlõunal, kui kommenteeris kahetsusväärset pidu Instagrami-loos. «Ma vabandan nende inimeste ees, kellele ma oma käitumisega pahameelt valmistasin. Nii mul kui ka teistel ei olnud halbu kavatsusi, kui sõpradega omakeskis koos Eesti Laulu finaali vaatasime,» kirjutas ta.

Laupäeval Elu24-le saabunud vihje järgi vaatas umbes 20-pealine seltskond Eesti Laulu finaalsaadet Zevakini stuudios. Jäädvustused peost jõudsid ka sotsiaalmeediasse, kust need meedia tähelepanu peale kiiresti kadusid. Maski peol kellelgi ees ei olnud ja vahemaad ei hoitud.

Andrei Zevakini stuudios toimus finaalsaate ajal mitmekümne osalejaga pidu.
Andrei Zevakini stuudios toimus finaalsaate ajal mitmekümne osalejaga pidu. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Elu24-le teadaolevalt osalesid peol laulja Uudo Sepp ning «Rannamaja» staarid Silver Meier, Seidi Voogre ja Ada-Marie Nelke. Viimased kaks jäid seetõttu ilma võimalusest juhtida TV3 «Duublit» ning vabandasid juhtunu eest esmaspäeval ühismeedias.

«Kuna ma olin nende inimestega pidevalt kokku puutunud, arvasin, et see on kuidagi turvalisem,» rääkis Voogre. «Mul ei olegi muud enda kaitseks öelda.» Voogre sõnul polnud peol ühtki koroonapositiivset või lähikontaktset.

Zevakin pole siiani kommenteerinud, miks selline pidu praegusel ajal korraldati. Pole selge, kas ta ise peol osales, kuid seltskonnas oli tema pruut Merilin Mälk.

Eesti Laulu finaali pääsenud Zevakin ja Pluuto said laupäeval enne pidu teada, et ei saa finaalsaates lavale astuda, kuna nende tiimikaaslane nakatus koroonasse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles