KIRVES ⟩ Harry ja Meghani kõmulise intervjuu eest maksti miljoneid

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan.
Prints Harry ja Meghan. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Ammu pole maailmas onud nii suurt meediasündmust, kui seda oli prints Harry ja Meghani intervjuu. Wall Street Journal uuris välja, kui metsikult palju see üritus maksma läks.

Prints Harry ja Meghan Markle'i intervjuu läks eetrisse ööl vastu esmaspäeva. Kahetunnine saade tõi lagedale palju skandaalseid seiku sellest ajast, kui paar elas koos Briti kuningliku perekonnaga - neist tegi Elu24 ka kokkuvõtte.

Kui intervjueerijaks on aga Oprah Winfrey ja külalisteks sellised avaliku elu tipud, on kahtlemata mängus aga tohutud rahasummad. Nüüd on üks allikas avaldanud, palju USA telekanali CBS emafirma Viacom Oprah' produktsioonifirmale selle eest maksis.

Väidetavalt läks kahetunnine intervjuu CBSile maksma üle 7 miljoni dollari. Hinnanguliselt vaatas saadet raahvusvaheliselt mitukümmend miljonit inimest, tehes sellest Super Bowli mastaabis sündmuse. Oprah pakkus õigusi ka NBC ja ABC kanalitele, kuid need läbirääkimised osutusid viljatuks.

Sealjuures on üllatav tõsiasi, et kuninglik paar sai ainukese tasuna võimaluse kõik südamelt ära rääkida. Täpselt nii - Harryle ja Meghanile ei makstud intervjuus osalemise eest sentigi. Telekanal ise teenis aga kõrvalt ka tohutuid summasid, küsides 30-sekundise reklaami eest saate ajal üle 300 000 dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles