BLOGI ⟩ Meghani ja prints Harry kõmulise intervjuu suurimad paljastused: enesetapumõtted, vale nahavärv ja salapulm

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle andsid Oprah Winfreyle kahetunnise intervjuu.
Prints Harry ja Meghan Markle andsid Oprah Winfreyle kahetunnise intervjuu. Foto: Reuters/ScanPix

Eesti aja järgi kell 3 öösel jõudis Ameerika Ühendriikides teleekraanile skandaalne intervjuu, milles puistavad südant Briti kuninglikust perekonnast lahku löönud prints Harry ja tema kaasa Meghan Markle.

Kahetunnises eksklusiivintervjuus räägivad Meghan ja Harry, miks nad kuninglikust elust loobusid ja kergitavad saladusloodi mitmelt skandaalilt, mida pole siiani kommenteerida saanud. Intervjueerija Oprah Winfrey sõnul ei makstud Meghanile intervjuu eest, vahendas The Sun.

Intervjuu on Ameerika Ühendriikides eetris pühapäeval ja Suurbritannias esmaspäeval. Selle fookuses on Meghani ja Harry elu kuningliku pere liikmetena selle lühikese aja jooksul enne seda, kui nad oma kohustest tagasi astusid ja Ameerikasse kolisid.

Harry ja Meghan abiellusid 2018. aasta mais, mille järel said Sussexi hertsogi ja hertsoginna tiitli. Aasta hiljem sündis neil poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor, kes ei saanud ühtegi tiitlit. Buckinghami palee kinnitas toona, et vanemad kaalusid enne lapse sündi, kas talle mõni tiitel anda, kuid loobusid sellest. Selle väite lükkas Meghan intervjuus ümber.

Buckinghami palee teatas 2020. aasta jaanuaris, et Harry ja Meghan plaanivad ametikohustustest loobuda. Toonase plaani järgi pidanuks nad jagama aega Ühendkuningriigi ja Põhja-Ameerika vahel. Mullu suvel ostsid Harry ja Meghan uhke kodu Californiasse Santa Barbarasse. Oprah on neil seal naaber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles