PETITSIOON ⟩ Pettunud Eesti Laulu fännid ähvardavad: saatke Eurovisioonile Jüri või me põleme! (3)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Jüri Pootsmanni fännid nõuavad, et Uku Suviste asemel läheks Eurovisioonile nende lemmik.
Jüri Pootsmanni fännid nõuavad, et Uku Suviste asemel läheks Eurovisioonile nende lemmik. Foto: Kuvatõmmis Change.org petitsioonist

Eesti Laulu tulemuses pettunud Jüri Pootsmanni fännid koguvad petitsioonile allkirju, et Uku Suviste asemel sõidaks Eurovisioonile Eestit esindama just nende lemmik.

Veebilehel change.org alustatud petitsiooni kirjeldusest jääb mulje, et Pootsmanni fännid ähvardavad põlengute või enda põlema panemisega, kui finaalsaate hääletustulemust ei muudeta.

«Palun, me ei taha põlenguid, või vähemalt enamus meist mitte. Jüri või me põleme, teie valite,» seisab üleskutse juures kurjakuulutav kiri.

Petitsiooni algataja on kasutaja nimega Eesti Eurovisioon ning allkirju hakati koguma laupäeva hilisõhtul pärast hääletustulemuste väljakuulutamist.

Siiani pole ettevõtmist suurem edu saatnud, kuna oma allkirja on Pootsmanni toetuseks andnud vaid seitse inimest. Esialgu on seatud tagasihoidlik eesmärk: kokku koguda 100 toetajat. Üleskutsega saab lähemalt tutvuda siit.

Välismaiste eurovisioonifännide poolehoiu võitnud Pootsmann jäi looga «Magus melanhoolia» Eesti Laulu superfinaalis kolmandale kohale. Teda edestasid Sissi ja Uku, kes võistluse võitis. Finaalsaate täpset hääletustulemust näed siit.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles