ÜLESTUNNISTUS Värske ema Heelia Sillamaa: esimest korda elus võitlen enne saadet pisaratega (1)

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa.
Heelia Sillamaa. Foto: Instagram.com/@heeliasillamaa

Kolmapäevases «Õhtu!» saates olid külas värsked emad Heelia Sillamaa, treener Marlen Heldemeel ja modell Agne Vaher. Naised rääkisid oma kogemustest, kuidas sünnituse järel vormi taastada.

Heelia Sillamaa tegi sotsiaalmeedias südamliku ülestunnistuse. «Esimest korda elus võitlen enne saadet pisaratega,» kirjutas ta Instagramis. «Tänases «Õhtu!» saates räägitakse kaalulangetusest pärast sünnitust. Mina olen see nii-öelda pontšikute esindaja.»

«Ma vaatan neid pilte ja tunnen end läbikukkujana, see ei ole minu keha ja mul läheb peeglisse vaadates tuju ära,» muretses kolme kuu eest emaks saanud Heelia. Telenägu ei soovi, et keegi neid pilte nähes mõtleks, et ta on laisk.

Saates osaledes tahtis ta kinnitada noortele emadele, kes kuulevad teiste saatekülaliste imelisest kogemusest, et häbeneda pole midagi. Treener Marlen Heldemeelel ja modell Agne Vaheril õnnestus vorm taastada erakordselt kiiresti. «See on hästi keeruline teema, sest ühte ja õiget sünnitusjärgset keha ei eksisteeri,» rõhutas Heelia.

Heelia muretseb vormi taastamise pärast.
Heelia muretseb vormi taastamise pärast. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles