MOPSUD ⟩ Jodie Foster kostitas oma naist kuuma suudlusega või oli see nüüd vastupidi?

Elu24
Copy
Jodie Foster Kuldgloobust vastu võtmas.
Jodie Foster Kuldgloobust vastu võtmas. Foto: NBC HANDOUT/via Reuters/Scanpix

USA filminäitleja ja produtsent Jodie Foster (58) jagas elukaaslase Alexandra Hedisoniga magusaid musisid. Naist tunnustati Kuldgloobuste jagamisel parima naiskõrvalosatäitjana.

Jodie Fosterit tunnustati rolli eest juriidilises draamafilmis «Mauritaania». Veebipõhisel auhindade jagamisel valdasid naist peale häid uudiseid ülevad tunded. Jagati suudluseid ja kallistatud sai ka paari koer. 

Foster võitis auhinna advokaat Nancy Hollanderi rolli eest, kes võitles filmis Mohamedou Ould Slahi vabaduse eest. Noormees oli USA poolt 14 aastat Guantanamo lahes ebaõiglaselt vangistatud, kuna ta oli kahtlustatav 9/11 terrorirünnakus.

Oma tänukõnes tänas naine ka päriselu Slahit. «Sa oled meile inimeseks olemise kohta nii palju õpetanud. Rõõmsa, armastava ning andestava olemise kohta. See on õpetus, mida sa jagad kõigiga». 

Naise jaoks on see juba kolmas Kuldgloobuse karikas, mille ta oma riiulile asetada saab. «Ma arvan, et te tegite vea. Ma olen sõnatu. Ma ei oleks kunagi osanud arvata, et ma taas siin olen,» rääkis naine tunnustust vastu võttes ja tänas filmitiimi. 

Jodie Foster ja tema elukaaslane Alexandra Hedison. 
Jodie Foster ja tema elukaaslane Alexandra Hedison. Foto: NBC HANDOUT/via Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles