INTERVJUU ⟩ Prints Harry sõnul mõjus Briti meedia ta vaimsele tervisele laastavalt

Elu24
Copy
Prints Harry.
Prints Harry. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Prints Harry (36) rääkis avameelses intervjuus James Cordenile, miks otsustasid nad Meghan Markle'iga (39) 2019. aastal kuningliku elu seljataha jätta.

«See oli väga keeruline keskkond, nagu paljud nägid,» rääkis prints Harry intervjuus. «Me kõik teame, milline Briti meedia võib olla. See hävitas mu vaimse tervise. See oli mürgine,» tõdeb kunginglikest kohtusest loobunud mees. 

Kuid asi ei piirdunud sellega – paar otsustas koguni Ühendkuningriigist lahkuda. Koos üheaastase poja Archiega kolis perekond Californiasse.

«Ma tegin seda, mida iga isa või abikaasa oleks teinud,» räägib prints. «Me ei läinud kunagi minema. Ma annan alati oma panuse, kuid mu elu on avalik teenistus,» lisas Harry.

Harry kommenteeris ka Netflixi fiktsioonaalset seriaali «Kroon», mis põhineb Elizabeth II valitsusajal. «Muidugi ei põhine see tõel, kuid ma tunnen end seda seriaali vaadates palju paremini, kui oma pere, abikaasa ja enda kohta meediast lugedes. See on fiktsioon – võtke seda kuidas soovite –, kuid meedia esitab lood faktina. Sellega on mul probleem,» tõdeb Harry. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles