PUHAS LAIM ⟩ Endine maailma seksikaim naine Megan Fox tõmmati maskidraamasse

Elu24
Copy
Meghan Fox.
Meghan Fox. Foto: Hannibal Hanschke/Reuters/Scanpix

Internetis hakkasid levima kuvatõmmised postitustest, kus näitlejatar Megan Fox (34) oleks justkui kirjutanud maskikandmisest ja õigustanud oma otsust seda mitte teha. 

Megan Foxi postitust aastast 2014 muudeti nii, et näib, justkui naine räägiks avalikes kohtades maski kandmisest. «Ma märkasin, et sotsiaalmeedias kaheldakse minu otsuses maski mitte kanda,» seisab postituses. Kuvatõmmis jätab mulje, justkui usuks naine, et see on ainuüksi tema otsus, kas ta kannab maski või ei. 

«Fännidel, kellega ma kohtusin, ei olnud mingit probleemi sellega (et naine maski ei kanna – toim.) ja isegi kui neil oleks olnud, siis ma oleksin neile ruumi andnud ja pannud teiste inimeste huvides maski ette,» kirjutati postituses. Samuti palus näiliselt Fox, et inimesed austaksid ta uskumusi ja ei kritiseeriks ta valikuid. 

«Lõppkokkuvõttes on see siiski minu otsus usaldada universumit, et see mind ja minu perekonda kaitseb. Meiega on kõik okei,» seisab postituses. 

«Ma ei ole ühtegi postitust maskide teemal teinud,» ütleb Fox, kes eitab enda seost võltsi postitusega. «On hirmutav, et saad tähelepanu ja ühiskond lööb sind risti asja eest, mida sa teinud pole. Internet on tore,» lisab hämmingus Fox. 

Kuigi Foxi postitus pahandas esialgu paljusid, hakkasid fännid teda kaitsma. «Nüüd ma tean, miks ta enam nii palju sotsiaalmeedias ei ole. Inimestele meeldib laimata ja kiusata,» kirjutas üks. «Megan Fox ei öelnud, et ta keeldub maski kandmast. Ärge levitage valesid. Sa väärid paremat,» märkis teine.

Naine naudib privaatset kooselu räppar Machine Gun Kellyga. Aastal 2008 kuulutati Fox maailma seksikaimaks naiseks, kirjutas Reuters.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles