PILDID NOORUSPÕLVEST ⟩ Kardashianid mälestavad lahkunud isa tema sünnipäeval

Elu24
Copy
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ja Khloe Kardashian.
Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ja Khloe Kardashian. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency

Kardashianide pereisa Robert Kardashian lahkus elavate seast 2003. aastal. Eile, 22. veebruaril, oleks mees tähistanud oma 77. sünnipäeva.

Endise advokaadi ja ärimehe tütred Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian positasid oma Instagrami fotosid ilusatest aegadest, mil tütred veel noored olid ja isa nende seas. Kadunud isal on ka poeg Rob Kardashian, kes üritab hoida madalamat profiili, kui seltskonnastaaridest õed. 

«Ma tähistan sind iga päev, kuid täna veel rohkem. Mul on sulle nii palju rääkida. Ma helistasin su numbrile, et teada saada, kas keegi sellele mitmeid aastaid hiljem vastaks. Ma ei suuda uskuda, et ma mul see endiselt meeles on. Palun külasta mind mu unenägudes,» kirjutab Kim. 

«Palju õnne isa! Ma igatsen sind iga päev. Kõik igatsevad sind. Ma tean, et sa oled paremas kohas, kuid see ei lähe kunagi kergemaks. Ma armastan sind!», kirjutas Khloe südantsoojendava video saateks. 

Kourtney Kardashian jagas Instagramis armsat pilti, millel naine poseerib koos oma isaga. «Palju õnne maailma parimale isale. Ma ei oleks osanud paremast unistadagi,» kirjutas Kourtney. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles