Galerii: Michelle Obama kostüümid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama õhtukleidis
Michelle Obama õhtukleidis Foto: AFP / Scanpix

Moegurude sõnul on USA uue presidendi Barack Obama abikaasal Michelle Obamal hea maitse ning ta ei vääratanud rõivaste valikul.

Asjatundjate arvates nägi kirkaid värve ja modernseid tegumoode eelistav uus esileedi eilsel tseremoonial väga kena välja, kirjutab AP.

Barack Obama ametivandetseremoonial kandis ta kollast-kuldset kostüümi. Asjatundjate sõnul on see esimene kord, mil esileedil ei ole seljas traditsioonilist puna-sini-valget, mida on eelistanud senised esileedid.

Michelle Obama kostüümi, mis koosnes põlvepikkusest kleidist, sellega sobivas toonis mantlist, rohelistest nahkkinnastest ja kingadest, autoriks on Kuuba päritolu moekunstnik Isabel Toledo.

Õhtusel peol kandis esileedi loodusvalget värvi õhtukleiti, millel oli ainult üks õlapael. Selle autoriks on disainer Jason Wu.

Michelle Obama on saanud kuulsaks selle tõttu, et ta oskab hästi sobitada disainerrõivaid kaubamajakettides müüdavate rõivastega.

Stiiliikoonideks kerkinud USA uue esipaari maitset peetakse elegantseks ja värskeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles